aanmeld knop
dot

Simpel geheimen van geld verdienen via internet

euro.jpg
In de kranten is het te lezen, op het nieuws te zien of op het internet, hoe moeilijk het voor iedereen is om een goed inkomen te verdienen. Als je geld tekort komt ben je het zat om je zorgen te maken hoe je aan het einde van elke maand de rekeningen moet betalen. ook ben je teleurgesteld als je nog geen baan hebt. Als je deze zorgen hebt kan je proberen geld te verdienen met internet.
ComputerComputer

Geld verdienen via internet

Is het mogelijk voor gewone mensen zonder technische kennis om geld te verdienen via internet? In sommige gevallen lukt het mensen zelfs om heel veel geld te verdienen.  Makkelijk is veel geld verdienen via internet echter niet. de meeste mensen lukt het enigszins of niet. Het is echter absoluut voor iedereen mogelijk om het te proberen. Hoe je simpel snel inkomsten genereert via internet met geringe inspanning? Het is zal nooit simpel zijn, er moeten natuurlijk wel een forse inspanning geleverd worden en ook is het vaak noodzakelijk om er wat geld te investeren en je zal er dagelijks tijd in moeten stoppen.

 

Hoe kan ik geld verdienen via internet?

Globaal zijn er verschillende manieren om geld te verdienen via internet .

  • Een product of een dienst van andere mensen verkopen via affiliate marketing (tijdrovend)

  • Eigen producten of eigen diensten verkopen via jouw eigen website (bijvoorbeeld een webshop)

  • Geld verdienen met Google Adsense (minimale inkomsten)

  • Het verkopen van advertentieruimte (alleen geschikt als je een succesvolle website beheert)

  • Geld verdienen via e-mails (lage inkomsten)

Door een of meerdere bovenstaande manieren kan je vanaf een paar cent tot meer dan tien duizend euro per maand genereren. Het spreekt voor zich dat de mesten niet lukt om miljoenen mensen te bereiken, waardoor ze al blij mogen zijn als ze een paar euro per maand zouden verdienen. Toch bestaan er veel mensen die wel een maandinkomen per maand verdienen met internet, of zelfs het tienvoudige. Hoe kan dat?

 

Hoe veel wil jij verdienen?

Het ligt er aan hoe gemotiveerd  je bent en hoeveel doorzettingsvermogen jij hebt. Elke onderneming op internet valt of staat eigenlijk met de hoeveelheid bezoekers die je krijgt.

 

Views op je website

Stel je hebt ene goedlopende bezoekers die 5000 views per dag zou krijgen. 5000 views per dag daar kunnen de meesten eigenaren van websites slechts van dromen dus je denkt dat je een zeer goede website hebt om geld te verdienen. Helaas valt dat tegen. Met adsense zou je in dat geval misschien een paar euro per dag kunnen ontvangen, met affiliate wellicht een paar euro per maand. In het geval in dit voorbeeld, 5000 views per dag, zou het al lucratiever kunnen zijn als je een eigen product verkoopt. De winst is dan wat groter, voor jou, en je hoeft het niet te delen met een affiliate netwerk.

 

Affiliate marketing

Als affiliate verkoop je producten van bedrijven, je krijgt een heel klein percentage over elk verkocht bedrag. Bijvoorbeeld 10 cent als je iets verkocht hebt van een paar euro.  Hoe duurder je spullen verkoopt, hoe meer winst. Het is een methodes met veel competitie en de winst is meestal maar laag, ook is het heel lastig om dagelijks spullen te verkopen, maar als je duizenden (liefst meer) mensen per dag weet te bereiken worden de kansen groter.  

 

Wat is affiliate marketing?

Je verdient geld als affiliate voor het promoten van product(en) van andere mensen. Dat betekent dat je zelf geen product hoeft te hebben, je hoeft ook geen website met product(en) te hebben.  Ook hoef je geen technische kennis te hebben en je hoeft ook geen geld te investeren. Zodra dit product of dienst via jouw unieke link verkocht wordt verdien je direct een heel klein beetje geld. Dit is geschikt als je die duizenden mensen per dag online kunt bereiken.  Als je meer wilt weten over affiliatemarketing kijk dan eens bij Crypto masterclass, zo leer je geld verdienen met crypto zoals Bitcoin.

 

Wat heb je nodig?

Je hoeft alleen maar een computer of laptop en een internet verbinding te hebben. Je hoeft niet heel veel kennis van internet of computers te hebben. Als je e-mails kunt verzenden beheren kun je een affiliate worden. Je hebt dan natuurlijk wel een verzendlijst met emailadressen nodig. En andere methode is een twitteraccount met honderdduizenden followers opbouwen, op die manier kan je ook veel mensen bereiken. Of via Facebookpagina's met duizenden view per dag, artikelen en blogberichten, enzovoorts. Je hebt dus altijd vele, vele views nodig. Want als je die niet hebt, is je bedrijf als een winkelstraat op dagend at het regent en alle winkels ook nog eens gesloten zijn. Je verkoopt zonder bezoekers: niets.

 

Wat koop je als affiliate?

Als affiliate promoot jij producten en diensten van andere mensen. De producten die je promoot kunnen van veel verschillende soort zijn.  Van gezondheidsproducten voor zoals, afslankproducten en dieet plannen, tot digitale producten zoals, ‘e-Boeken’, eCursus ‘zelfvertrouwen’, enzozovoort. 

 

Hoe werkt affiliate marketing

Er zijn veel ondernemingen die een affiliate systeem aanbieden. 90 procent van die ondernemingen doen dit via een extern bedrijf zoals Pypro, Diasycon of Zanox. Je wordt dus een affiliate van die externe bedrijven. Maar hoe dan? Volg onderstaande stappen:

  • Je kiest eerst een van die bedrijven en je registreert je via de website van die bedrijven.

  • Je kiest een product uit dat je wil promoten. Het is beter als je een product kiest dat je leuk vindt waar je verstand van hebt. Dan kan je er veel over schrijven, bijvoorbeeld.

  • Je krijgt een unieke affilaite link voor dit product of dienst.

  • Als volgende stap zorg je ervoor dat mensen op jouw unieke affiliate link klikken. Maar hoe dan? je hebt ook dan weer veel bezoekers nodig.

  • Je schrijft een kort artikel over het product dat je gaat promoten en zet je het artikel gratis op de artikelwebsites. Zo nu en dan iets verkopen is realistisch, maar verwacht er geen wonderen van.


Tags: Geld, Geld verdienen, internet, affiliate marketing, euro, simpel , geheimen, gratis
Bronnen: GeldGorilla
Artikel geschreven door: fariba.
Publicatie datum: 2017-04-12
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving