aanmeld knop
dot

Gulzige ex partner

logo-tekst.jpeg
Dat het in Nederland om het grootste deel van je leven om geld gaat, is een feit. We kunnen zonder geld niet wonen, eten en drinken, geen rekeningen betalen, niet shoppen en weet ik wat nog meer. Maar wat als het door de liefde in de verdrukking komt en totaal geen betekenis meer heeft?

Door de economische crisis en de wetgeving in Nederland, wordt het je best moeilijk gemaakt om nog een vrolijk, gezellig leven te leiden. En als we over liefde voor elkaar praten is dat wel iets wat sneller als snel verdwijnt. Iedereen is geobsedeerd op zichzelf, om zijn rekeningen te kunnen voldoen, waardoor spanningen, egoïsme, haat en nijd ontstaat. En als je afvraagt of dat raar is... Nee, dat is eenmaal de gedachtenis van een mens. Uiteindelijk zal ieder voor zichzelf kiezen. Je moet wel, je wordt gedwongen door de Staat Der Nederlanden.

 

Alimentatie in Nederland

De regelwetgeving komt je zeker niet te goede als het gaat om alimentatie beleid! Als je verplicht wordt partner/alimentatie te voldoen is dat (voor menigeen) een van de zwaarste opgaven die ja na moet komen. Tot op heden is de wet nog niet veranderd. En dat tot wanhoop van veel mannen (en steeds vaker ook vrouwen). Vaak tot ergernis van je nieuwe partner. Je probeert met man en macht je nieuwe gezin te onderhouden maar door de regeling kan je het eigenlijk niet waarmaken want ook je ex moet je nog voorzien.

 

Gulzige exen

De vrouwen, (en de mannen van rijke vrouwen, want dat komt natuurlijk ook voor) klampen zich graag vast aan dit beleid... Hoe geëmancipeerd we ook willen zijn is dat een vorm van de gulzigheid van de ex partner.

Slim wel... met doordachte gedachten minder hoeven te werken, lekker lui op het bankje te blijven liggen, de ex partner dubbel te laten werken en je dan nog verschillende trappen na geven. Een klootzak van een ex, maar ik wil wel zijn of haar geld ontvangen.

 

En dat wordt toegelaten door de staat de haat en de nijd onder de mensen. Dus in welk debat ze ook spreken met samen staan we sterk, is dat de grootste waanzin. Dan zullen ze toch eerst een beter beleid moeten presteren! Niet alleen betreft alimentatie maar betreft veel.

 

Nihil stelling aanvragen

Ik raad op dit moment ook echt elke ontevreden alimentatie betaler aan om een nihil stelling aan te vragen en te blijven vechten voor zijn eigen rechten.

Het wordt die gulzige een zo makkelijk gemaakt... en de alimentatiebetaler heeft totaal geen deel van eigen leven meer. Deze kan soms niets opbouwen, die mag werken en werken. Die leeft niet meer die is aan het overleven. Hoera Nederland!


Tags: alimenatie,gulzige exen, nedelandse staat, ex partner, nihilstelling,
Bronnen: mijn eigen ervaring
Artikel geschreven door: verhaaltje.
Publicatie datum: 2012-09-11
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving