aanmeld knop
dot

4 soorten geluidsinstallaties voor je evenement!

Party.jpg
Zonder licht en geluid zouden we maar een saaie en donkere wereld hebben. Op je feest of evenement wil je dit natuurlijk voorkomen. Om te zorgen voor geluid en licht van goede kwaliteit, kun je een speciale installatie huren.
ComputerComputer

4 soorten geluidsinstallaties voor je evenement!

Zonder licht en geluid zouden we maar een saaie en donkere wereld hebben. Op je feest of evenement wil je dit natuurlijk voorkomen. Om te zorgen voor geluid en licht van goede kwaliteit, kun je een speciale installatie huren. Er zijn vele bedrijven te vinden die het verhuur van licht en geluid op zich nemen. Afhankelijk van het soort evenement dat je organiseert zijn er verschillende geluidsinstallaties te huur.

 

Installatie voor een verjaardag tot 50 personen

Vier je een verjaardag tot 50 personen, maar wil je er wel een goed feestje van maken? Dan heb je aan het huren van een eenvoudige DJ set met twee cd spelers en een mixer in principe al voldoende. Gebruik je muziek uit een smartphone, tablet of laptop, dan zijn er ook grote speakers te huur die hierop aan te sluiten zijn. Een enkele speaker is voldoende als achtergrondmuziek in een kleinere ruimte. Om een grotere ruimte van muziek te voorzien kun je meerdere speakers koppelen. Om te zorgen voor de juiste verlichting zijn er verschillende combinaties van lampen op een groot statief te koop. Hierdoor kun je allerlei leuke effecten creëren.

 

Installatie voor een bruiloft tot 200 personen

Wanneer je iemand kent die graag de muziek wil verzorgen op je bruiloft, maar die niet de juiste apparatuur heeft, kan je een DJ Controller huren. Hierbij heb je minstens twee grote boxen nodig. Het is aan te raden om een complete set waar ook verlichting voor heel de ruimte bij zit te huren. Om het feest compleet te maken is het leuk om bijvoorbeeld een confettikanon erbij te nemen.   

 

Installatie voor een personeelsfeest tot 500 personen

Voor een wat groter personeelsfeest heb je alweer wat meer materiaal nodig om de hele ruimte te voorzien van licht en geluid. Huur een professionele DJ set met bijvoorbeeld 2 speakers, 4 subwoofers en een LED verlichte DJ meubel. Met een lichtbrug met verschillende moving heads kun je vervolgens heel de ruimte mooi verlichten. Een rookmachine geeft weer een extra effect zodat het feest echt kan beginnen.

 

Installatie voor een congres tot 600 personen

Voor een congres is er weer andere apparatuur nodig dan voor een groot feest. Natuurlijk moeten sprekers goed te verstaan zijn. Hiervoor zijn er microfoons met speakers verkrijgbaar. Met een lichtbrug is de verlichting voor op een podium te regelen. Hiernaast kan er gebruik gemaakt worden van verschillende schermen of beamers om presentaties weer te geven.

 

Set huren

Vraag voordat je een set huurt altijd advies aan het bedrijf. Vertel hierbij wat de gelegenheid is, hoeveel gasten je ontvangt en hoe de ruimte eruit ziet. Vervolgens kunnen ze je een passend advies geven over het huren van de juiste apparatuur.  

 

Tags: geluidsinstallatie huren, feest geven, congres organiseren, set huren, muziek
GamesGamesArtikel geschreven door: sannevermeulen.
Publicatie datum: 2017-05-05
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving