aanmeld knop
dot

Waar moet je aan denken bij het kiezen van de juiste bedrijfskleding?

dreamstime_xs_11298280.jpg
Als het gaat om bedrijfskleding, dan is de keuze enorm! Welke kleding past het best bij het bedrijf en de werkzaamheden die verricht worden? Om je te helpen de juiste keuze voor bedrijfskleding te maken, enkele tips.

Beschermende eigenschappen bedrijfskleding

Bedrijfskleding hebben vaak een beschermende functie. De kleding dient de werknemers bijvoorbeeld te beschermen tegen hitte (denk aan lassers) waardoor men een vlam vertragende overall nodig heeft. Stel je werkt in de haven van Rotterdam, dan heb je wellicht bedrijfskleding nodig die voor hoge zichtbaarheid zorgt waardoor men goed opvalt.

 

Genormeerde bedrijfskleding

Omdat ieder werk andere beschermende eigenschappen van de kleding vereist, is het van groots belang hier samen met een adviseur goed naar te kijken! Kies dan ook altijd voor genormeerde bedrijfskleding zodat je zeker weet dat de beschermende eigenschappen voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen.

 

Welke stof?

Een arts draagt een witte jas, maar een arts heeft een totaal andere functie dan een werknemer in de bouw. Kleding voor bouwvakkers zijn dan ook van andere materialen gemaakt dan stevige kleding geschikt voor mensen in de bouw.  Kijk dus goed naar de werkzaamheden en hou daarbij rekening als u bedrijfskleding laat maken.

 

Comfort van de bedrijfskleding

Of het nu gaat om bedrijfskleding of om kleding die in vrije tijd gedragen wordt, de kleding dient altijd fijn te zitten. Het is dan ook erg belangrijk om bedrijfskleding goed aan te laten meten zodat de kleding perfect aansluit bij de drager.  De een heeft een lange smalle lichaamsbouw en de ander is wat voller van bouw.  Past de kleding niet goed, dan heeft dit invloed op het functioneren van de werknemers.  Zij kunnen dan last hebben van de kleding, of de beschermende eigenschappen op de kleding zitten niet op de juiste plekken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan borstzakken, kniestukken of reflectiestrepen. Iemand met comfortabel zittende bedrijfskleding is veelal ook productiever en zal het werk met meer genot uitvoeren.

 

Bedrijfskleding met de juiste uitstraling

Zodra de bedrijfskleding de juiste beschermende eigenschappen heeft en ook nog eens fijn zit, dan zou het toch geweldig zijn als dit er ook nog mooi uitziet in de huisstijl van het bedrijf.  Werknemers zijn immers de personen die bijdragen aan de uitstraling van het bedrijf.  

 

Bedrijfslogo

Door bedrijfskleding af te stemmen op de huisstijl door middel van de juiste kleurstelling en door ze te bedrukken of borduren met een logo, is het plaatje compleet.

 


Tags: bedrijfskleding, bedrijfskleding laten maken, bedrijfslogo, bedrijskleding, doktersjas, kleding
Bronnen: lavans.nl/bedrijfskleding-rotterdam

Ruim 10.000 bouwtekeningen om te bouwen wat je maar wilt

Artikel geschreven door: robbinvanoirschot.
Publicatie datum: 2017-05-23
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving