aanmeld knop
dot

Kies de juiste Schoonmakenartikelen

Kunststof kozijnen.jpg
Schoonmaken. Er zijn mensen die het graag doen en mensen die er een hekel aan hebben. Het is een karwei dat hoe dan ook moet gebeuren. Er is dan ook veel keus in schoonmaakartikelen, Blokker heeft bijvoorbeeld een groot assortiment schoonmaakspullen. Welke artikelen zijn tegenwoordig onontbeerlijk, en heel erg handig?

Microvezeldoeken

Microvezeldoeken zijn erg populair. Het zijn doeken met hele fijne draden die chemisch behandeld worden.  In tegenstelling tot de gewone doek zijn microvezeldoeken veel zachter, blijft de vorm goed behouden en dringen ze beter door in de poriën van oppervlakte waardoor vuil beter wordt opgenomen. Deze doeken kunnen gebruikt worden voor elk oppervlakte.

 

Vloerwisser

Een schone vloer geeft een fijn gevoel. Om je vloer schoon te houden kan een vloerwisser gebruikt worden. Een vloerwisser is eigenlijk een vervanger van de dweil en razend populair. Het is een goede manier om vuil op te vegen in plaats van te verspreiden. Een vloerwisser bestaat uit een vloerwisser/mop en een emmer, en ze zijn ideaal voor zowel een parketvloer als een vinylvloer, een stenenvloer of laminaatvloer.

 

Keukenreiniger

De keuken reinigen is altijd een karwei. Op deze plekken heb je vaak last van kalk, zwarte voegen en vet. Wanneer je last hebt van zwarte voegen in je keukenvloer, kan dit gemakkelijk opgelost worden met azijn en een tandenborstel. Het is een schoonmaaktruc die veel wordt gebruikt.

 

Aanrecht reinigen

  • Een marmer aanrecht is gemakkelijk schoon te maken met heet water
  • Graniet met chloor of aceton
  • RVS aanrecht kan het beste met groene zeep schoongemaakt worden

Magnetron reinigen

Voor een magnetron zijn er magnetronreinigers. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van aangekoekte etensresten. Er hoeft dus niet meer uren geschrobd te worden.

 

Emmer

Tijdens het schoonmaken is het handig om een emmer te gebruiken, zodat je niet continue naar de kraan hoeft te lopen om je doek om te spoelen. Wil je plastic emmers kopen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Emmers zijn er in verschillende vormen, maten en kleuren. Zo zijn er bijvoorbeeld emmers van 5, 10, 12 of 20 liter, emmers met een deksel, opvouwbare emmers, emmers verschillende handgrepen en ga zo maar door.


Tags: schoonmaken, schoonmaakartikelen, emmers, schoonmaken, schoonmaak, schoonmaakspullen

Ruim 10.000 bouwtekeningen om te bouwen wat je maar wilt

Artikel geschreven door: Steffan.
Publicatie datum: 2017-06-19
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving