aanmeld knop
dot

Geld gorilla geheimen, snel geld verdienen

papiergeld.jpg
Snel geld verdienen gewoon vanuit huis op de bank achter je laptop? Dit moet haalbaar zijn volgens Geld Gorilla Geheim. Deze "cursus" is gemaakt door Frank Sanders & Alex Hartman. Ik heb zelf inmiddels de cursus doorlopen en kan hier zeker wel een aantal conclusies uittrekken. http://bit.ly/2AKcs1F
ComputerComputer

De verkopers

Frank Sanders & Alex Hartman zijn de verkopers van Geld Gorilla Geheim. Op Facebook heb ik de pagina bekeken van Geld Gorilla Geheim. Over deze 2 personen zelf heb ik niet veel informatie kunnen vinden. Hierdoor heb ik er toch een beetje mijn twijfels over. Het enigste wat ik terug kan koppelen is dat Alex & Frank via een internetuitgever producten op de markt brengen en ze zijn hier behoorlijk goed in.

 

Wat wordt er belooft met dit product?

Alex & Frank claimen dat je gemakkelijk €3000,- vanuit huis zouden kunnen verdienen achter je laptopje. Een behoorlijk salaris dus. Voor de mensen die eropuit zijn om heel snel veel geld te verdienen telt dit echter niet. Het is mogelijk om door middel van deze cursus "veel geld" te gaan verdienen, maar dan moet je er wel de moeite voor nemen en behoorlijk wat tijd in steken. De bedragen die er genoemd worden zijn dus uiteindelijk ook wel te realiseren. Ga er alleen niet vanuit dat je na 1 maand al €3000 op je rekening gestort krijgt. Als je hieraan begint is het vooral een kwestie van volhouden en doorzetten!

 

Wat krijg je?

Nadat je dit product hebt aangeschaft kan je vrijwel direct met de cursus Geld Gorilla Geheim beginnen. Je kunt dan via de site inloggen met jou persoonlijke gegevens die je toegestuurd krijgt in je mail. Het hele programma bevat 4 modules, een extra bonusmodule en een mega bonus.

 

Module 1: De obstakels voor succes. Hierin spelen ze vooral in op jou psygische gedeelte. Je wordt gemotiveerd om door te zetten zodat je er niet meer vanaf ziet en ook daadwerkelijk aan de slag gaat. Deze motivatie heb je ook zeker nodig om de rest van de modules door te komen. Plus een blikje redbull

 

Module 2: In deze module worden de verschillende manieren om geld te verdienen besproken. Allemaal korte presentaties over Adsense, een eigen dienst of product verkopen, affiliate marketing en advertentieruimte verkopen. Ze geven voornamelijk aan dat affiliate marketing de beste manier is om snel geld te verdienen.

 

Module 3: Traffic genereren naar je website of affiliate link. Van het verspreiden van enorme leugens, geruchten en geheimen over bekende mensen/artiesten tot het schrijven van uiterst sappige artikelen die je wel moet lezen! 

 

Module 4: Deze module gaat je leren waarom en hoe mensen overgaan tot het daadwerkelijk kopen van een product of dienst. Je leert vooral het psychisch inspelen op potentiële verkopers.

 

Bonus 1: Deze bonus gaat je vertellen welke affiliate producten het beste verkopen en waar je het meeste geld aan kan verdienen. Welke affiliate netwerken  zijn er beschikbaar en met welke affiliate netwerk heb je de beste kans van slagen.

 

Mega bonus: In deze module leren ze je stap voor stap om een eigen Wordpress blog op te zetten. De video's in de modules zijn erg makkelijk te begrijpen. Op deze manier is het vrijwel voor iedereen haalbaar om een eigen Wordpress site te bouwen. 

 

Mening van klanten

Er zijn best veel lovende reviews te vinden, maar die zijn niet echt duidelijk en geven ook niet echt iets prijs over de inhoud van de cursus. Naar mijn mening, na deze cursus zelf gezien te hebben ben ik aardig wat kennis rijker geworden! Ik ga me er zeker ook eens in verdiepen wat ik hieruit zou kunnen halen.

 

De prijs

De prijs voor de cursus is €47,-. Dit is op zich niet teveel voor de cursus zou dit bedrag eenmalig zijn. Maar dit is een doorlopend abonnement. De €47,- moet je dus per maand betalen. Wel kan je binnen een bepaalde tijd beroepen op niet goed geld terug garantie mocht je niet tevreden zijn. Om de starten moet het zeker wel haalbaar zijn om deze investering er elke maand uit te halen. De eerste drie maanden zou je zeker al €50,- per maand kunnen verdienen.

 

Eindoordeel

Geld Gorilla Geheim klinkt als een heel goedkoop concept en bijna te mooi om waar te zijn. Toch vind ik dat de cursus best wat waarde heeft. Ik zelf was helemaal niet thuis in affiliatie marketing of dat je er op deze manieren geld te verdienen valt. Voor de mensen die net startende zijn is dit een prima cursus om mee te beginnen. De cursus is heel makkelijk te begrijpen, je hoeft geen voorkennis te hebben over dit onderwerp om hiermee aan de slag te gaan. Omdat het allemaal als een sprookje klinkt denken veel mensen dat dit oplichting is. Met veel tijd en moeite zijn de dingen die belooft worden zeer zeker wel haalbaar. Ook wel erg prettig is het 60 dagen niet goed geld terug garantie. Dat geeft mij toch een beetje meer zekerheid om er vertrouwen in te hebben.


Tags: Alex & Frank, Geld Gorilla Geheim, Geld, Geld Verdienen, Affiliate
Bronnen: Facebook, GeldGorillaGeheim, online geld maken, geld verdienen thuis
Artikel geschreven door: Mlife2017.
Publicatie datum: 2017-11-30
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving