aanmeld knop
dot

Past een lease auto bij jou?

auto2.jpg
Dat leaseauto’s steeds populairder worden verbaast ons niet. De voorwaarden worden steeds beter en bovendien worden er steeds meer auto’s op de markt gebracht.
GamesGames

Het grote aanbod zorgt ervoor dat je als auto eigenaar andere wensen en voorkeuren ontwikkeld, maar ook dat je steeds vaker in een nieuwe auto zou willen rijden. 

 

Een nieuwe auto die voldoet aan jouw eisen

Het aanschaffen van een auto is vaak een hele investering. Als dan na twee of drie jaar een auto op de markt wordt gebracht die perfect bij jou past, zul je deze waarschijnlijk niet snel kopen. Je hebt de investering van je vorige auto er immers nog niet uit. En hij rijdt trouwens nog prima toch? Met leasen spelen deze factoren geen rol meer als je een nieuwe auto wilt aanschaffen! Met een leaseauto rijd je altijd in een nieuwe auto die voldoet aan jouw eisen op dat moment.

 

Voordelen lease auto’s

Aan het leasen van een auto zitten veel voordelen verbonden. Zo rijd je altijd in een nieuwe auto en hoef je je geen zorgen meer te maken om al het geregel - wat bij een ‘koopauto’ wel het geval is. Je wegenbelasting, bandenwissel, apk-keuring en zelfs alles wat bij schade komt kijken, wordt voor jou geregeld door je leasemaatschappij. En leasen is helemaal niet zo duur als sommige mensen denken. Vanaf €241,- (prijsindicatie 2018) rijd je al in een Volkswagen Polo lease. 

 

Zijn er dingen waar je op moet letten bij het kiezen van een leaseauto?

Leasen werkt heel eenvoudig en een goede leasemaatschappij helpt jou bij alle stappen die bij leasen komen kijken. Laat je goed adviseren en zorg ervoor dat je weet dat zij verstand van zaken hebben. Is jouw droomauto bijvoorbeeld de Volkswagen Golf lease? Zorg er dan voor dat je leasemaatschappij weet welke mogelijkheden er allemaal zijn bij deze auto. Samen kiezen jullie de auto die bij jou past.

 

Hoe kies je een leaseauto?

Hulp nodig bij het kiezen van een leaseauto? De professionals van Total Car Lease helpen je graag! Bij deze merk onafhankelijke leasemaatschappij kun je terecht voor het volledige leasepakket. Dankzij jarenlange ervaring, een slim inkoopbeleid en specialistische medewerkers, is het leasen van een auto bij deze maatschappij een unieke ervaring. Transparantie en flexibiliteit zijn belangrijke waarden, wat ervoor zorgt dat u altijd de juiste prijs krijgt voor iedere leaseauto. De medewerkers zetten graag een tandje bij om uw droomauto te vinden. In de online autozoeker kunt u uw droomauto al selecteren, maar de specialisten van dit bedrijf helpen u ook graag verder in een persoonlijk gesprek. Hierin vertellen zij de ins en outs van leasen en de plus- en minpunten van iedere auto. 


Tags: lease, total car lease, volkswagen polo lease, volkswagen golf lease
Artikel geschreven door: anne van velzens.
Publicatie datum: 2017-12-18
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving