aanmeld knop
dot

Account aanmaken voor Binance.com

zakenman.jpg
Binance.com is een online cyrtocurrency trade platform, wat zeer goed beveiligd is. Het is zinvol om een account aan te maken bij Binance als je handelt in Bitcoin of andere cryptocurrency. Hoe maak je een account aan en hoe moet je ruilen op de site? Binance.com
ComputerComputer

Binance.com is een ruilplatfoprm voor cryptocurrency zoals Bitcoin, Litecoin, NEO, Ethetereum, enzovoorts. Bij Binance betaal je een zeer lage commissie voor elke trade. Je ruilt tegen de koers ten opzichte van ETH (Ethereum Coin). Deze kan je inruilen tegen de vele cryptocurrency die er te verkrijgen zijn op Binance.com. Als je een account aangemaakt hebt en je coins erop gezet hebt, kun je deze ruilen voor andere soorten coins. Als je een account hebt aangemaakt ruil je voor een heel klein beetje Binance Coin, deze heb je nodig nodig om te ruilen. Voor 0,1% Binance Coin ruil je een transactie. Het is dus spotgoedkoop. Als je weet hoe je in Bitcoin handelen moet is een account op Binance ideaal.

 

Hoe maak je een account bij Binance.com aan?

  • Surf naar Binance.com  en kies voor Register, rechtsboven in de balk met e mailadres en wachtwoord. 
  • Vul je gegevens in en schrijf alle gegevens die je krijgt foutloos op. Raak de gegevens die je verkrijgt, niet kwijt. Dit is erg belangrijk.
  • Je kunt inloggen en traden nadat je de email bevestiging binnen hebt gekregen en zelf bevestigd hebt.
  • Bij inloggen heb je je emailadres nodig, je wachtwoord, en je moet elke keer bij inloggen een eenvoudige een puzzel oplossen.

Hoe werkt Binance?

 

Binance is een goede en veilige exchange. Het bedrijf is gevestigd in China maar op de site is alles Engelstalig. In eerste instantie was dit een Chinese exchange maar tegenwoordig is het wereldwijd een veelgebruikt platform voor vele soorten cryptocurrency. Je ruilt online bij Binance.com en je ziet snel of je bezit stijgt of daalt. 

 

2FA installeren

 

Als je inlogt wordt geadviseerd om 2FA te gebruiken. Dit is een methode om een extra pincode te verkrijgen om je inlog te bevestigen. Volg de stappen en gebruik 2DA voor de veiligheid van je account. 

 

 


Tags: Binance.com account aanmaken, cryptocurrency ruilen, Binance Coin, Bitcoin ruilen
Artikel geschreven door: DickBos.
Publicatie datum: 2018-01-05
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving