aanmeld knop
dot

Hoe leer je ontspannen? Online cursus Yoga Nidra

geluk.jpg
Loop jij rond met weinig energie en is alles te veel? Heb jij al tijden behoefte aan mentale, fysieke en emotionele ontspanning? Ben jij het zat om die stress de hele dag door te ervaren? Dan is hier nu de online manier om jou te helpen bij een ontspanning die je terugbrengt naar jezelf.

Hoe fijn zou het zijn als je online op een systematische wijze naar een diepe ontspanning kan werken en hier dagelijks profijt van mag ervaren, zowel mentaal, fysiek als emotioneel? Een manier om dit te bereiken is door middel van een bijzondere vorm van yoga. Yoga Nidra genaamd. Dit is een passieve vorm van yoga waarbij je zo comfortabel mogelijk gaat liggen en luistert naar de stem die je zal begeleiden naar de plek die ligt tussen wakker zijn en slapen.

 

Yoga dat is voor mij niet de manier voor ontspanning

Nu zal je misschien denken: ‘yoga, dat is niks voor mij’. Dat was in ieder geval het eerste wat in mij opkwam toen ik ervan hoorde. Maar ik kwam er al snel achter dat deze vorm van yoga anders is dan alle andere vormen. Allemaal hebben we een erg druk leven en zijn we blij als we na een lange dag in ons bed ploffen om vervolgens de wekker te zetten die een aantal uur later onze dromen verstoren voor een nieuwe lange slopende dag. En dan heb ik het nog niet eens over hoe we wakker worden en wat voor gevolgen dit kan hebben. Dit gaat maar door en door. Zo kreeg ik de eerste tekenen van een burn-out en dit moest stoppen. Gelukkig kwam deze online manier van ontspanning op mijn pad en hoorde ik van de vele voordelen die het je kan brengen. Ik was meteen geïnteresseerd en ben er direct mee aan de slag gegaan, met positief resultaat!  Dat wil jij toch ook?!

 

Welke voordelen zou het jou kunnen opleveren?

Yoga Nidra kan een verlichting bieden bij klachten van stress, spanningen of een burn-out. Daarnaast geeft het je meer energie, ervaar je minder angst/frustratie en geeft het je de mogelijkheid om nieuwe gewoontes te integreren in jou als mens. Het kan zelfs bijdragen aan een beter immuunsysteem. Als je deze vorm van yoga beoefent kan je dit ervaren alsof je 4 uur geslapen hebt. En je kan zelf wel bedenken wat je dat op kan leveren.

 

Het online programma van Yoga Nidra kan je doen en beluisteren wanneer jij wilt. Je zit niet vast aan de tijden van een yoga- of sportschool en wanneer je in volledige ontspanning bent hoef je niet door deze drukke wereld heen om thuis te komen. Wat ik het grootste voordeel vind van deze online vorm van yoga is dat je het kan beoefenen voor het slapen. Ik slaap hierdoor beter en dieper, waardoor ik zeer uitgerust en rustig wakker word.

Wil jij ook een betere nachtrust en meer ontspanning ervaren gedurende de dag kijk dan hier voor het volledige online programma Yoga Nidra en zie de extra’s die je er nu gratis bij krijgt. 


Tags: Ontspanning, beter slapen, burnout, stress, online, thuis, Yoga Nidra
Artikel geschreven door: Waisje.
Publicatie datum: 2018-01-18
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving