aanmeld knop
dot

Verrassende en bijzondere Landal parken

Sandur.jpg
Landal GreenParka is de grootse aanbieder van vakantieparken in Nederland. De organisatie heeft ruim 85 parken, die alle 85 heel verschillend zijn! Van heel gewone vakantieparken, zoals we deze al jaren kennen, maar ook unieke en verrassende vakantieparken. Vakantieparken die zich onderscheiden door hun unieke bungalows, fraaie ligging of bijzondere voorzieningen. Maar welke Landal parken zijn nu bijzonder – we hebben vijf bijzondere vakantieparken op een rij gezet!

Absoluut een van de meest bijzondere en tevens luxe vakantieparken is Hof van Saksen! Bij aankomst zie je direct dat het een uniek vakantiepark is. Naast het goed onderhouden groen, is de uitstraling modern, overzichtelijk en hebben alle vakantieboerderijen rietgedekte daken. Maar ook de voorzieningen zijn top! De absolute trots is het modern zwembad met een wildwaterbaan en drie mega toffe waterglijbanen. Alle drie uniek in hun soort! Supergaaf zijn ook de kinderacademie: mode, techniek en knutselen. Of wat dacht je van de Bounz arena, de grote indoorspeeltuin en de hanghout spot? Alle stuk voor stuk top voorzieningen! Hof van Saksen is ideaal voor gezinnen met tieners.

Het land van Bartje, park

Een ander bijzonder Landal park is Land van Bartje, ook gelegen in Drenthe en beschikt dit vakantiepark over een echte pony-manege! Kinderen kunnen hier rijlessen krijgen, bosritten maken en natuurlijk knuffelen met de pony’s. Absoluut een unieke voorziening! Maar ook speel- en sportpret is ruimschoots aanwezig! Zo is er een gezellige Bartjes indoor-speelboerderij, een grote buitenspeeltuin en een zwembad met schuifdak. Op warme dagen wordt het binnenzwembad dus omgetoverd in een buitenzwembad. Ook heel fijn is het ruime aanbod aan vakantiebungalows, van luxe tot basis. Ideaal voor jonge gezinnen! 

De Waufsberg

De Waufsberg is gelegen midden in het Zuid-Limburgse Heuvellandschap, een vakantiepark dat zich onderscheid door de rust, de luxe Limburgse vakwerkbungalows en de ligging. Want Zuid-Limburg is een unieke streek met een glooiend landschap, fruitboomgaarden, oude holle wegen met hier en daar een oud wit vakwerkhuisje. Ook uitdagende wandel- en fietsroutes zijn er voldoende! Na een actief dagje is het heerlijk thuis komen in een van de luxe Limburgse vakwerkbungalows Het park is men name geschikt voor rust- en wandelliefhebbers, want zijn namelijk nagenoeg geen voorzieningen. De enige voorziening is een minishop en de receptie. Maar met het uitdagende Limburgse Heuvellandschap lijkt ons dit geen probleem! 

Het Vennenbos

Heeft u kinderen en willen deze lekker zwemmen, dan is Het Vennenbos en ook De Lommerbergen ideaal! Deze twee Landal parken beschikken namelijk als een van de enige Landal parken, over een tropisch zwembad. Maar naast tropische waterpret beschikken deze twee parken, het jaarrond ook over tal van sport- en speelvoorzieningen. Een gezellige plek is ook de Park Plaza, waar u na een dagje bomvol spel- en waterplezier kunt nagenieten onder het genot van een hapje en een drankje. De twee parken liggen midden in het groen en zijn met name een goede keuze voor jonge gezinnen. Tip: heeft u jonge kinderen die nog niet leerplichtig zijn - boek dan een midweekje. Een midweekje is niet alleen stukken goedkoper, het is er dan ook heerlijk rustig. 

Alle Landal Green Parken

Natuurlijk heeft Landal GreenParks meer bijzondere parken. Zoek je wat bijzonders of heb je speciale wensen, zoek en filter hier dan zelf naar het Landal GreenParks dat aan jouw wensen voldoet.


Tags: vakantieparken, Landal, bungalowparken, vakantie Nederland, Bartje, Vennenbos
Bronnen: bungalowparkoverzicht.nl
Artikel geschreven door: Online tips.
Publicatie datum: 2018-03-26
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving