aanmeld knop
dot

Beleef de Efteling als dagje uit of arrangement

thumbs up.jpg
De Efteling is de bestemming waar sprookjes tot leven komen! Wil jij onderdeel uitmaken van deze magische wereld? Bezoek dan de Efteling en wandel door het sprookjesbos, leer de bewoners kennen, krijg kriebels in de buik, bij het betreden van alle spannende attracties en overnacht in een van de twee originele Efteling vakantieparken of kies voor het luxe Efteling hotel. Zodat je na een dagje Efteling kunt ontspannen en je kunt verheugen op nog een dagje Efteling. Want de Efteling heeft zoveel te bieden dat je aan één dagje echt niet voldoende hebt.

Leer de bewoners kennen en geniet van magische shows
Ontmoet de bewoners van het fantasierijk, zoals de verhaaltjessprokkelaar, prinses Pardijn of Pardoes de Tovernaar. Stuk voor stuk sprookjesfiguren met een eigen karakter en met een eigen verhaal. Leuk voor jong en oud! Natuurlijk zijn er ook fantastische shows! De Sprookjesbosbewoners treden maar al te graag op en samen dansen en zingen is ook niet uitgesloten. Natuurlijk sluit jij je dagje Efteling af met de magische watershow. Tussen al het vermaak door, kun je heerlijk smullen! Nee, hiervoor hoef je niet bij de Grote Boze Wolf aan tafel te schuiven. Je kunt veilig smullen in de restaurants: pizza, pannenkoeken, pasta's, friet en vegetarische gerechten. Zeg het maar, je kunt het allemaal krijgen! 

Ontdek de nieuwste attracties
Een bezoek aan de Efteling houdt natuurlijk in dat je het bezoek aan de nieuwste attracties niet mag missen. Heb je het betoverende Paleis Symbolica nog niet  bezocht? Dan zul je na een bezoek écht weten wat fantasie is, want hier komt fantasie tot leven. Stap het paleis in en laat je verrassen, door pracht en praal.

 

Baron 1898

Ben je een echte waaghals, een adrenaline snuiver, een échte durfal? Stap in de Baron 1898 en je neemt met een hoge snelheid, een duik van 37.5 meter. Spannend, gevaarlijk en best een beetje eng. Durf jij het aan? 

Betoverend overnachten in De Efteling
Om alle attracties en shows te bekijken of zoek je een leuk en spannende bestemming voor je familie weekend? Blijf dan slaap en boek een Efteling arrangement en wie weet sta je in de vroege morgen zomaar oog in oog, met een van de sprookjesbewoners! Fotomomentje? Bovendien ervaar je in zowel de twee vakantieparken als in het Efteling Hotel ook de betovering van de Efteling.

 

Efteling hotel of vakantiebungalow?

Waar kies jij voor? Voor de luxe van het hotel of voor één van de vakantiehuisjes? Waar je ook voor kiest, een Efteling arrangement is altijd inclusief toegang tot de Efteling gedurende het gehele verblijf.


Tags: Efteling, dagje uit, Kaatsheuvel, arrangement
Bronnen: Efteling, dagje uit, Kaatsheuvel, arrangement, hotel, huisje, Efteling arrangement
Artikel geschreven door: Nicolle.
Publicatie datum: 2018-03-27
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving