aanmeld knop
dot

Opblaas Eiland: een leuke Musthave

strand.jpg
Zodra we het eerste zonnige weekend van jet jaar achter de rug hebben is heel Nederland te vinden in en rondom het water. Dit jaar gaat Nederland ook het water op en met je eigen opblaas eiland ben je deze zomer helemaal hot!

Verschillende media hebben er al over bericht. De opblaas eilanden worden de zomerhit van 2018 en de jaren daarna zal het drijvende eiland ook populair blijven. Het fenomeen is in de Verenigde Staten al een aantal jaar bekend, maar begint nu ook langzamerhand naar Europa en dus ook Nederland te trekken.

 

Opblaas eiland

De grote opblaas eilanden zul je deze zomer veel zien op grote meren door heel het land, onder andere de Coolerz Luxery Tropical Breeze. Dit eiland biedt plaats aan ruim zes personen en een koelbox! Erg belangrijk natuurlijk wanneer je midden op het water zit, dan heb je je koude drankje altijd binnen handbereik.

 

Wat is een opblaas eiland?

Met een opblaas eiland kies je voor luxe op het water. Lekker zonnen en pootje baden tegelijk is geen probleem. Heb je het te warm op één van de eilanden? Dan is het gemakkelijk om een zonnescherm op te zetten.  Want alle grote eilanden van Bestway zijn standaard uitgerust met een zonnescherm.

 

Coolerz Rock ’n Shade Island 

Heb je zin in een muziekje? Dan is de Coolerz Rock ’n Shade Island precies goed voor jou! Een opblaas eiland biedt plaats aan vier personen. Door de ingebouwde koelbox en speaker, heb je op het water alles wat je nodig hebt. Muziek en een koud drankje! Ook hoef je niet bang te zijn dat je mobiel nat wordt, want door het speciale waterdichte vakje voor mobiele telefoons is deze altijd goed beschermd.

 

Opblaasbaar eiland

Al deze eilanden moeten natuurlijk ook opgeblazen worden. Voordat je het water op gaat, heb je natuurlijk geen zin om te staan zweten als een otter. Er zijn verschillende pompen geschikt voor deze eilanden. Zo kun je de pomp aansluiten op de aansteker van de auto. Of je kiest ervoor om een losse pomp aan te schaffen op batterijen!

 

Is het eiland veilig?

Voor volwassenen is het eiland in principe veilig, als je rekening houdt met weersomstandigheden en als je de afstand naar de oever van water in de gaten houdt. Wanneer het eiland dan eindelijk is opgeblazen kun je het water op. Wachten totdat je eiland ergens in het midden van het meer komt is leuk, maar je moet altijd zorgen dat je snel weer terug kunt peddelen. Wanneer je weer naar huis wilt, zal je anders toch het ijskoude water moeten trotseren en met het eiland terug zwemmen. Als de afstand groot is zitten er aan zwemmen altijd risico's. Als je ervoor kiest om peddels mee te nemen kun je naar de kant peddelen! Altijd handig om je opblaas eiland toch naar de juiste plaats te krijgen en weer naar de wal. Ga echter nooit te diep met het eiland en zorg dat je snel en veilig de wal kunt bereiken. ga met onweer niet het water op en ga met een opblaaseiland nooit de zee in. Voor kinderen zijn opblaaseilanden alleen geschikt onder toezicht van volwassenen, bijvoorbeeld in een eigen zwembad.

 

Neem je de kleintjes mee op je eigen opblaas eiland? Geen probleem. Let alstublieft wel op deze kinderen bij diep water. Helaas gebeuren er ieder jaar weer te veel ongelukken rondom en in het water met kinderen. Het is daarom belangrijk om kinderen zonder zwemdiploma altijd de juiste bescherming te bieden, door middel van een zwemvest of zwembandjes. Kinderen kunnen niet zonder volwassenen met een opblaaseiland het water op. Dat zou te risicovol zijn.

 


Tags: Opblaaseiland, opblaas eiland, jouweiland, opblaasbaar eiland
Artikel geschreven door: OnSquare.
Publicatie datum: 2018-04-12
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving