aanmeld knop
dot

De simpele mogelijkheden van een doos

cadeautje.jpg
De mogelijkheden met een doos, zo simpel maar zo effectief voor de kinderen en huisdieren! Dozen zijn voor allerlei doeleinden te gebruiken. Ten eerste uiteraard om spullen in op te bergen, ten tweede om er iets in te verpakken, maar je kunt ook oneindig veel leuke dingen knutselen met gebruik of hergebruik van (kartonnen) dozen. Een doos is multifunctioneel.

De mogelijkheden van kartonnen dozen zijn oneindig. Zo kan er geknutseld worden met kleine kinderen en bijvoorbeeld een spaceshuttle gebouwd worden. Of een kraampje creëren waar limonade in wordt verkocht langs de weg. U kunt het zo gek niet bedenken of het kan gemaakt worden met een kartonnen doos. Een creatief brein is hierbij wel een vereiste natuurlijk of even Googlen is ook een optie.

 

DIY met kartonnen dozen

Vaak vind u op sites zoals Pinterest leuke ideeën zoals DIY met een kartonnen doos. Het leuke aan is dat het bijna geen geld kost en toch uw kinderen heel blij kunt maken. Een middagje knutselen met kinderen levert blije gezichten en leuke maaksels op. Leuke cadeaus hoeven geen bakken met geld te kosten. De moeite die erin gestoken wordt is vaak veel meer waard dan dure spullen. Ga dus lekker knutselen met kartonnen dozen met kinderen. Ook geschikt voor feestjes.

 

Ook voor dieren is een kartonnen doos interessant

Misschien is het u al ooit eens opgevallen, dat een huisdier meer bezig is met de goedkoopste spullen in huis dan met dure speeltjes. Zo kan een hond zich uren bezig houden met een plastic wasbol, of met een oude spijkerbroek die weggegooid mag worden. Hier kan een hond zich goed mee vermaken.

 

Dit geldt ook voor katten natuurlijk, zij hebben een grote mand waarin zij kunnen liggen en slapen. Maar wanneer er een grote doos aanwezig is, dan gaan ze liever daarin slapen. Een kartonnen koker waar ze zichzelf in wringen en vervolgens vast in komen te zitten. U kunt het zo gek niet bedenken of deze huisdieren houden zichzelf bezig met de kleinste onnozele dingen, maar op kartonnen dozen zijn ze vaak dol.

 

Nieuw speelgoed kopen?

Wanneer u nieuw speelgoed gaat kopen, neem dan eens in overweging om een alternatief te zoeken. Zoals hierboven aangegeven is het misschien verstandig om naar een dozenproducent te kijken. Wanneer u een partij dozen op de kop kan tikken zal dit aanzienlijk schelen in de kosten. Het zal ook nog eens meer gewaardeerd worden dan fancy speelgoed. Kinderen vermaken zich prima als ze mogen knutselen, en voor huisdieren kunt u hoogst waarschijnlijk ook leuke dingen maken van kartonnen dozen.


Tags: dozenproducent, doos, kartonnen dozen, doos knutselen, karton hergebruiken, doos kopen

Ruim 10.000 bouwtekeningen om te bouwen wat je maar wilt

Artikel geschreven door: Steffan.
Publicatie datum: 2018-05-28
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving