aanmeld knop
dot

Mindfulness cursus

Yoga2.jpg
Mindfulness is een mooie levensfilosofie om ons leven te veranderen van onrust en gehaast naar iedere dag positief en vrolijkheid in je leven. Vele mensen, vooral mensen uit niet-Westerse landen zijn ons al voor gegaan.

Happy with Yoga, Mindfulness cursus

We leven in een tijdperk waardoor wij als mens in de Westerse Wereld onszelf beetje verloren waren/zijn. En nu beginnen wij, de Westerse Wereld te begrijpen dat we onszelf in een ander perspectief kunnen gaan zien en met veel meer plezier, vreugde, harmonie en veel lachen kunnen leven. Kies een Mindfulness cursus naar keuze. Begin een 8 weeks cursus bewuster en met aandacht te leven. Meditatie en Mindfulness zijn wetenschappelijk bewezen dat het vele voordelen heeft! Je kunt ze zelf ontdekken.

 

Volg een online cursus Mindfulness

De voordelen van Meditatie en Mindfulness zijn:

 • toename in creativiteit
 • beter naar jezelf luisteren
 • minder stress
 • betere mentale en emotionele balans
 • meer kwalitatieve nachtrust
 • meer controle betreft het autonome zenuwstelsel
 • verhoging gevoel van geluk
 • lekkerder in je vel zitten

Gelukkig beginnen de mensen in Nederland en de rest van de Westerse Wereld te realiseren dat de geest ook in balans moet zijn om happy te zijn, behalve ons fysieke lichaam we doormiddel van fitness in balans te houden.

Wanneer je stress, onrust, piekeren, niet lekker in je vel zitten ervaart, kunnen oorzaken zijn dat je niet lekker in balans bent of niet gelukkig bent. We leven in een wereld waar we geluk buiten onszelf zoeken, zoals het hebben van een mooie auto of een ander huis. Maar die druk van verwachtingen kan druk kan veel onrust veroorzaken, en  die verwachtingen hebben wijzelf veroorzaakt met onze gedachtes, tenslotte zijn wij degene die onze realiteit creëert.

 

Deze cursus, Mindfulness voor het dagelijks leven: van chaotisch en gestrest naar rustig en gelukkig” omvat praktische oefeningen, video’s en audio bestanden. Deze oefeningen en principes kan je leren stressvrij te genieten van het leven! De cursus duurt 8 weken en leert je doormiddel van oefeningen, principes te helpen om weer met rust, blijheid en geluk te kunnen zijn.

 

De mensen die online aan de gang gaan met de cursus Mindfulness voor het dagelijks leven: van chaotisch en gestrest naar rustig en gelukkig” hebben ‘bijwerkingen’ ontwikkeld zoals meer focus, meer energie, stressbestendigheid,  passie en leven meer in het nu-moment. Er wordt gezegd dat Mindfulness is een levenswijze, manier van leven, anders in het leven staan dan voorheen. De ‘oude gewoontes’ veranderen zal waarschijnlijk niet in 1 dag gerealiseerd worden, het is soort je mindset veranderen en dat heeft tijd nodig. Vele mensen hebben doormiddel van Mindfulness hun leven positief verandert, in andere woorden, hebben hun leven naar een andere frequentie geplaatst.

 

In de online curses ontdek je:

 • op elk moment minder gestrest kunt voelen
 • relaxter door het leven gaan
 • bewuster en beter kunt ademe
 • hoe je met je gedachtes kunt omgaan
 • kunnen genieten van elk moment, dit moment
 • toepassen van mindfulness in je leven
 • gelukkiger kunt voelen

De cursus Mindfulness voor het dagelijks leven: van chaotisch en gestrest naar rustig en gelukkig” is voor iedereen! Iedereen die bewust is geworden dat we ook anders in het leven kunnen gaan staan. Een ander perspectief op het leven kunnen hebben en daarmee gelukkig ons leven kunnen leven. Heel simpel door de mindset te veranderen en/of aanpassen.


Tags: Mindfulness, Happy with Yoga, online cursus, stress, meditatie, stappenplan
Artikel geschreven door: Winnyareall.
Publicatie datum: 2019-01-28
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving