aanmeld knop
dot

Wie zal de Champions league 2018/2019 winnen?

Voetbal.jpg
Er zijn deze zomer veel grote spelers van team gewisseld zoals Cristiano Ronaldo, Allison en Thomas Lemar. Ook veel belovende spelers zoals Kylian Mbappe (die nu pas overgenomen is door psg) en Vincius Junior. Maar de grote vraag is: wie zal de beker met de 2 grote oren winnen.

De grote favoriet is in mijn ogen Juventus omdat zij en een goede verdediging en een sterke aanval hebben. Ze slikken weinig doelpunten en maken er veel. Ze zijn ook al zeven keer op rij winnaar van de serie a en de achtste keer is onderweg. Ze hebben ook een zeer sterke coach die goed is in het tactisch denken. Ze zullen nooit te veel van hun verdediging prijsgeven. Vorig jaar zag ik deze ploeg samen met Liverpool als de grote favorieten. Ze hadden ook bij de halve finales gehaald. Thuis waren ze 0-3 verloren. Maar in het Santiago Beranbeu speelden ze sterk en viel er een vroege goal. ze hadden de thuis nederlaag opgehaald en probeerden de negentig minuten uit te spelen en de verlengingen te halen. Totdat er in de laatste minuten in de 16 meter een fout was op een Real speler. De scheids floot voor een penalty tot grote onvrde van Buffon die er nog afgestuurd werd.

 

Ronaldo

Ronaldo zette de penalty om en zo ging real door naar de halve finales. Nu is juve nog sterker geworden. vooral door de komst van de man die ervoor zorgde dat Juve uitgeschakeld werd. De laatste CL overwinning dateert van 95/96. Ze willen zeker de titel pakken.

 

Atletico Madrid

Een tweede grote favoriet is Atletico Madrid.Zij hebben net zoals juve een sterke verdediging met Diego Godin, Savic, Jimenez, Hernandez, Arias en Filipe Luis. ook de keeper (Oblak) is zeer goed.en een sterke aanval met Lemar, Griezmann, Diego Costa en Correa. Het middenveld is ook goed met mensen die een geweldige pas hebben en ook nog eens hun steentje bijdragen aan de verdediging. En ze hebben vorig jaar ook de Europa league gewonnen en de UEFA supercup. Ze spelen in de achtste finale tegen juve. Dit wordt een ware topper. Zo'n wedstrijd had de finale kunnen zijn. Als u deze wedstrijd wilt zien klik dan voor Tickets.

 

Borussia Dortmund

De derde topkandidaat is Borussia Dortmund. Ze hebben zoveel talent (Alcacer, Sancho, Pulisic, Reus, Diallo en Hakimi) en 81000 toeschouwers in hun eigen stadion. In de groepsfase hebben zij ook al veel laten zien. Tegen Atletico wonnen zij met 4-0. Met Club Brugge hadden zij wel veel moeite maar ClZij spelen in de achtste finale tegen Tottenham. ik denk wel dat Borussia Dortmund dit zal winnen door de vele Dortmund fans en ook met de afwezigheid van Kane maakt Tottenham weinig kans.

 

Waarom ik Psg, Ajax, Man u en Real niet noem?

Omdat ik niet het gevoel heb dat zij dit jaar de capaciteiten hebben om de CL te winnen. Psg heeft de spelers om te winnen maar niet de overtuiging en de uitdaging in de eigen competitie. Ajax heeft veel talent maar ook te weinig uitdaging in eigen competitie. Real zit momenteel in een dal periode en man u leeft wel op onder de nieuwe trainer maar er moet te veel aandacht gaan naar de eigen competitie. Dit is trouwens zo bij alle Engelse teams. Zij moeten te veel wedstrijden spelen en kunnen zich daardoor niet voldoende concentreren op hun Champions League campagne. Alleen Inter, Roma, Barca en Bayern München hebben ook een kans op de titel maar ik zie hen de beker met de grote oren niet winnen. Een spannende Champions league campagne zal het zeker zijn.

 

 


Tags: Champions league, voetbal. Ajax, Psg, tickets Champions league, Dortmund, Ronaldo
Artikel geschreven door: schrijver.
Publicatie datum: 2019-02-03
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving