aanmeld knop
dot

De voordelen van de financiële administratie

zakenman.jpg
Vele ondernemers, of het nu een eenmanszaak is of een vennootschap zien de financiële administratie als iets dat verplicht is opgesteld door de overheid dat alleen maar geld kost.
ComputerComputer

Echter is de financiële administratie er niet om enkel fiscale informatie te verschaffen, maar kan er ook gekeken worden waar er geld te verdienen is binnen de organisatie. Met behulp van software kan er heel overzichtelijk in kaart gebracht worden waar:

  • op welke producten een goed marge zitten,

  • Uren verlies kan achterhaald worden,

  • Bij welke klanten de betalingen achterlopen en

  • Bij welke klanten wel goed betalen en of ze terugkomen of niet

Naast deze zijn er nog tal van andere voordelen op te noemen die allemaal betrekking hebben op de specifieke onderdelen van de financiële administratie zoals:

  • Kasadministratie

  • Ontvangen facturen

  • Debiteurenbeheer

  • Contracten, overeenkomsten etc.

Dit zijn belangrijke onderdelen van de financiële administratie waarbinnen nog verbeter stappen te maken zullen zijn.

 

Goede financiële administratie

Naast dat er zelf nog veel winst valt te behalen bij de financiële administratie zijn investeerders zeer geïnteresseerd in een goede financiële administratie. Zo zorgt een goede administratie ervoor dat de geldstroom binnen de organisaties blijft stromen en dat het op tijd aangevuld wordt door inningen van debiteuren.


Cannock Chase

Mocht u nu moeite hebben met het op orde krijgen van uw administratie dan zijn er bedrijf die gespecialiseerd zijn op dat gebied. Deze bedrijven kunnen u helpen of het voor uw overnemen om de administratie op orde te krijgen. Een bedrijf die u daarbij zeker zal kunnen helpen is Cannock Chase. Cannock Chase is een expert op het gebied van de financiële administratie van bedrijven.


Tags: Cannock Chase, financiële administratie, geld, investeerders
Artikel geschreven door: sannevermeulen.
Publicatie datum: 2019-02-07
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving