aanmeld knop
dot

Marathon Rome

beweging.jpg
Van plan om binnenkort een marathon te gaan lopen? Of je nu voor eerst mee doet of er al talloze achter je naam hebt staan: er is altijd meer dan genoeg keuzes. Over de hele wereld worden er namelijk marathons georganiseerd. De marathon van Rome is bijvoorbeeld waanzinnig populair en ook hier kun je gewoon aan meedoen. Mits je genoeg getraind hebt natuurlijk!

Loop door historisch Rome! 

De marathon in Rome vindt ieder jaar plaats in de maand april. In 2019 zal dat 7 april zijn. Het is een unieke en bijzondere marathon waarbij je langs tal van bijzondere historische plaatsen loopt. De route loopt langs het Colosseum en onderweg kom je heel veel bezienswaardigheden tegen waar Rome bekend om staat. Ook loop je door diverse beroemde woonwijken waarvan Parioli en Ostiense het beste voorbeeld zijn. Je kunt natuurlijk de hele marathon van 42 kilometer lopen maar er is ook een plezierloop van ongeveer 4 kilometer beschikbaar. Houd er wel rekening mee dat je jezelf vooraf dient te registreren. 

 

Zorg dat alles geregeld is 

De marathon Rome vereist natuurlijk flink wat voorbereiding. Allereerst moet je ervoor zorgen dat je in topconditie aan de start verschijn. Anders is de kans groot dat je de marathon niet uit kunt lopen of dat je een blessure oploopt. En laten we eerlijk zijn: dat wil natuurlijk niemand meemaken tijdens dit avontuur. Daarnaast moet er praktisch ook van alles geregeld worden. De reis naar Rome moet bijvoorbeeld geboekt worden en daarnaast dient er ook een verblijfplaats in Rome geregeld te worden. Nu is het logisch dat je jezelf vooral op marathon Rome zelf wil focussen.

 

Loopreizen

Gelukkig kun je in dat geval ook terecht bij een organisatie als Loopreizen. Deze organisatie biedt tal van reizen aan rondom de verschillende marathons die wereldwijd georganiseerd worden. Op deze wijze wordt in principe alles tot in de puntjes voor je geregeld. 


Tags: Marathons Rome, Marathon Rome, Loopreizen, rome reis, wandelen
Artikel geschreven door: niels78.
Publicatie datum: 2019-03-12
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving