aanmeld knop
dot

Wat voor een deurbel moet ik kiezen?

logo-tekst.jpeg
De deurbel vormt een belangrijk onderdeel van het deurbeslag van je voordeur. Zonder een deurbel weet je niet of er iemand voor de deur staat. Uiteraard moet de deurbel passen bij het deurbeslag van je voordeur, maar ook bij de stijl van je woning.

Dit is ook de reden dat er daarom ontzettend veel type deurbellen verkrijgbaar zijn in vele stijlen. Of je nu een hypermoderne deurbel zoekt of een klassieke deurbel, er is altijd wel een type deurbel verkrijgbaar die voldoet aan jouw wensen en zich houdt aan de stijl van je woning.

Ga ver terug in de tijd met de trekbel
Er zijn generaties die de trekbel helemaal niet meer kennen. Maar de trekbel was de eerste echt functionele deurbel die soms in oude woningen nog steeds aanwezig is. De trekbel bestond uit een echte klassieke bel, die door middel van een ingenieus dradensysteem met de trekhendel verbonden was. De trekbel is weer opnieuw uitgebracht in een modern jasje en veel gemakkelijker aan te sluiten. Deze trekbel zal het heel goed doen in klassieke woningen. Vooral als je een klassieke woning in oude stijl hebt gerenoveerd, dan is de trekbel de kers op de taart. De trekbel is verkrijgbaar in diverse materialen, zoals messing, roestvrij staal, nikkel en messing-zwart.

Kies je vorm deurbel
De standaard deurbel als onderdeel van het deurbeslag bestaat uit een plaatje met een drukknop. Maar het is het design van de beldrukker, die je woning of voordeur een bepaalde stijl geeft. Wil je voor rond gaan, ovaal of vierkant? Elke vorm is mogelijk en past bij iedere woning en voordeur. Natuurlijk speelt ook de kleur en het gebruikte materiaal een rol. Kies je voor een goudkleurige, zilveren of moderne zwarte deurbel? Je hebt dan ook de keuze uit deurbellen in diverse materialen, zoals rvs, nikkel, chroom of messing. Zo kies je altijd de perfecte deurbel in de stijl van jouw woning.

 


Tags: bel, deurbel, deurbellen

Ruim 10.000 bouwtekeningen om te bouwen wat je maar wilt

Artikel geschreven door: niels78.
Publicatie datum: 2019-10-16
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving