aanmeld knop
dot

Dakinspectie Zeeland

Kunststof dakkapel.jpg
Voorkom grote problemen aan uw dak en laat uw dak periodiek bekijken door een ervaren dakdekker. In Zeeland kunt u een beroep doen op de expertise van Highservice Woningonderhoud. Uw ervaren dakdekker voor dakinspecties, reparaties en het plaatsen van dakbedekking.

Dakinspectie Zeeland

Als u een woningeigenaar bent is de kans groot dit dit uw meest kostbare bezit is. Het is dan ook logisch dat u zuinig bent op uw huis. Het dak is een onmisbaar onderdeel van uw woning. Het beschermt u tegen alle denkbare weersinvloeden. Hierdoor heeft het ook veel te lijden en kunnen er gebreken ontstaan. Kortom: ook uw dak heeft aandacht en onderhoud nodig.

 

Daklekkage Zeeland

Als u de  hulp van een dakdekker inschakelt omdat u te maken heeft met een daklekkage is het kwaad al geschied. Regenwater of smeltwater is uw woning binnengekomen en zal via de weg van de minste weerstand zich verder een weg banen in uw woning. Dit kan schade veroorzaken aan de de dakconstructie. Wanneer houtwerk nat is word het rottingsproces aanzienlijk versneld. Ook kan het water uw dakisolatie aantasten. Wanneer dit nat is verliest het zijn isolerende functie en is het waardeloos geworden. Glaswol of steenwol kan erg veel water vasthouden, hierdoor kan het een hele tijd duren voordat u de daklekkage ontdekt.

 

Inspecteren dak

Veel problemen aan uw dak zijn te voorkomen door uw dak de aandacht te geven die het verdient en nodig heeft. Voor alle diensten die het dak levert kunnen wij prima iets terug doen. Een dakinspectie is de manier om zwakke plekken op uw dak in een vroeg stadium te constateren. En tevens om eventuele problemen een halt toe te roepen. De conditie van de dakbedekking word tijden een inspectie beoordeeld. Dit is vooral bij platte daken met bitumen van belang. De dakgoten worden gecontroleerd op lekkage en of deze op afschot lopen. En als laatste zal ook het houtwerk gecontroleerd worden.

 

Inspectie plat dak

Bitumen dakbedekking, welke vaak op platte of licht hellende daken zit heeft relatief veel last van weersinvloeden. Door temperatuursverschillen is het constant in beweging. Bij hoge temperaturen zet het uit, waar het bij lagere temperaturen juist weer krimpt. De dichtgebrande naden kunnen hierbij loslaten waardoor lekkage kan ontstaan. Tevens controleren we de daklijsten en hemelwaterafvoeren.

 

Inspectie hellend dak

Heeft u een hellend dak met dakpannen dan kunnen wij ook een dakinspectie uitvoeren. Het is belangrijk dat er geen wind onder de dakpannen kan komen. Daarom kijken we of de dakpannen goed in verband liggen.  We tillen een aantal dakpannen op om te kijken of het dakbeschot en pannenlatten in goede staat zijn. Dakgoten maken we schoon. En bij een eventuele dakdoorvoer/schoorsteen controleren we of het daklood goed aansluit.

 

Voorkom dakproblemen en laat uw dak periodiek inspecteren door dé Dakdekker in Zeeland: Highservice Woningonderhoud.


Tags: Dakinspectie, Zeeland, dakdekker, dakdekkersbedrijf, daklekkage

Ruim 10.000 bouwtekeningen om te bouwen wat je maar wilt

Artikel geschreven door: Frank van de Streek.
Publicatie datum: 2019-10-17
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving