aanmeld knop
dot

Cruciaal: 6 simpele stappen naar succes

papiergeld.jpg
Iedereen wilt graag vrijheid, iedereen wilt zijn of haar droomwagen/ droomhuis wat ik wil zeggen is iedereen wilt succes halen. Maar bijna niemand weet hoe je er moet aan beginnen. Dat is de reden waarom ik je de 6 stappen geef naar succes. BELANGRIJK is wel dat de 6 stappen alleen maar succes geven, als je ze ook toepast. Wat we willen meegeven is heel BELANGRIJKE informatie die je altijd gaat kunnen gebruiken! Op het einde van de 6 stappen kan je verder klikken om 5 simpele stappen te krijgen om een winstgevende webshop op te zetten ZONDER ervaring.
ComputerComputer

1. Controle Nemen

Controle wat is dat, wat bedoel je daarmee, hoe moet ik controle nemen zijn de vragen die ik meestal te horen krijg. Ik zal beginnen met een klein verhaal.

 

Stel je voor je gaat naar een klerenwinkel en je past verschillende kleren, maar je kan maar geen keuze maken. Je vraagt aan een verkoper: "Kan je me even helpen omdat ik niet weet wat ik moet nemen" waarop de verkoper zegt: "Ja tuurlijk alleen ik weet het ook niet want ik ben niet zeker wat bij je past". Wat zou je op dat moment denken, hoe onzeker komt deze verkoper over? Dit is een voorbeeld hoe je geen controle neemt. 

Op dat moment dat er zoiets gebeurd is kans ook klein dat de klant iets koopt uit jouw winkel.

 

Stel je opnieuw het volgende voor, je gaat weer naar klerenwinkel en je past opnieuw kleren waarvan je twijfelt om ze mee te nemen en vraagt de verkoper om hulp. De verkoper zegt: "Pas anders deze want dit stuk is in de mode en zou jou ZEKER staan". Wat ik hier mee wil bedoelen is dat de verkoper controle neemt over de situatie waardoor de klant toch een stuk koopt.

 

Zoals je ziet controle nemen ENORM belangrijk, zeker als je in contact komt met mensen. 

 

Controle nemen kan je dan ook in alles doen waar jij een invloed op hebt, net zoals op JOU succes.

 

2. Timemanagement

Dit is één van de BELANGRIJKSTE stappen in succes is weten hoe je je tijd moet indelen. Waarom is dit zo belangrijk?

 

Ik neem je even mee naar school, stel je kreeg een toets voor de dag erna en je komt die avond thuis en geeft je playstation de voorrang op je toets. De ochtend erop beslis je om je toets te leren, je resultaat op die toets zal waarschijnlijk niet te best zijn. Waarom? Je hebt je tijd slecht ingedeeld! 

Dit is juist hetzelfde met succes of je eigen business hebben. Timemanagement is cruciaal als je dingen gedaan wilt krijgen, en zeker om RESULTAAT te krijgen.

 

Conclusie: deel je dag zo productief mogelijk in.

 

3. Voorbeeld zijn

Je eigen voorbeeld zijn is SUPER belangrijk. Als je jezelf niet ziet als een voorbeeld voor jezelf hoe kan je dan succes bereiken, de beste versie van jezelf zijn?

 

Iedere dag het beste uit die dag halen op ieder vlak zorgt ervoor dat je een voorbeeld bent en dit niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen.

 

4. Systemen

Als je succesvol wilt zijn zul je je aan een paar systemen moeten houden of zelf creëeren. Waarom zijn systemen zo belangrijk?

 

Kijk als voorbeeld naar een Mc Donalds of een Quick zij hebben bestel systemen, bak en frituur systemen...

Zij hebben dit nodig om de klanten zo rap en efficiënt mogelijk te bedienen. Dit is net hetzelfde met jou als jij iedere dag 20 minuten gaat lopen zal je zien dat je na verloop van tijd sneller en sneller gaat lopen.

 

In business is dit niet anders. Je moet systemen creëeren om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken. Iedere entrepreneur heeft dan ook een "morning routine". Dit is puur een systeem om het maximale uit hunzelf te halen. 

 

Bijvoorbeeld Elon Musk morning routine:

  • 8:50 Get settle on work and open laptop
  • 8:55 Brainstorm article ideas
  • 9:15 News meeting
  • 9:40 Check email
  • 9:50 Choose first article
  • 10:00 Nail down first article with Stephen

Een man zoals Musk is heel succesvol doordat hij systemen, routines heeft.

 

5. Work ethic

De reden waarom Elon musk, Warren Buffet, Jef Bezos, Jia Ruan en anderen zo succesvol zijn is omdat zij de beste work ethic hebben. 

 

Net zoals Ronaldo, Messie, Michael Jordan, Lebron James dit zijn voorbeelden van top sporters die de beste work ethic hebben en zo succesvol zijn geworden in hun vak.

 

Je ziet dus hoe beter en harder je traind hoe succesvoller je wordt!

In het volgende punt leg ik je ook uit hoe je een goeie work ethic krijgt en dit is het BELANGRIJSKSTE van alle stappen.

 

6. Goals en visie

Als je een goeie work ethic wilt hebben zal je eerst moeten starten met een goal neer te zetten voor je zelf. Dit kan op persoonlijk vlak zijn als op business vlak.

En dit niet alleen op lange termijn maar ook op korte termijn.

 

Die zelfde goals gaan zorgen dat je harder werkt om ze te behalen. Dus schrijf die voor jezelf uit en focus je op het proces! Het resultaat zal uiteindelijk wel komen. Op die manier zal je motivatie hoog blijven en zal je ook weten waarom je werkt en waarom je vrijheid wilt.

 

Dit waren de 6 stappen naar succes, wat heel belangrijk is nu is om actie te nemen. Je wilt vrijheid, je wilt succesvol worden dus doe dit ook! Neem actie en behaald je vrijheid. Bekijk de training.

 


Tags: succes, goals, financieel, timemanagement, voorbeeld, vrijheid, training, systemen, geld, rijk, belangrijk, work ethiek,
Artikel geschreven door: De Schouwer Yvan.
Publicatie datum: 2019-10-23
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving