aanmeld knop
dot

NHA, thuis studeren of leuke cursus doen?

Sephr_Notepad_with_Text_and_Pencil_1.png
Als u overweegt om een thuisstudie of een cursus te gaan volgen, bent u bij het vertrouwde NHA aan het goede adres. Of u nu een officieel diploma wilt behalen of een leuke cursus wilt doen, het kan allemaal. Als u voor thuisstudie kiest volgt u thuis onderwijs, waar uiteraard grote voordelen aan zitten.

De een volgt thuisonderwijs om een officieel diploma te behalen, bijvoorbeeld een schooldiploma vwo, havo, mavo of vmbo, of een diploma om een bepaald type eigen bedrijf te beginnen zoals een horeca diploma of een andere vakdiploma. Of wellicht is het uw droom om bewaken te worden, of kapper, of doktersassistente. Bij de NHA kunt u bijvoorbeeld uw school afmaken of een beroepsopleiding volgen, of u bekwamen in een vak of hobby. De ander volgt thuis onderwijs om zich in een leuke hobby te verdiepen. Bijvoorbeeld sieraden maken of fotografie. Bij de NHA kunt u immers zeer veel opleidingen en cursussen volgen, in onder andere diverse categorieën (in dit artikel staat slechts een klein deel van het totale aanbod). Zoek naar de cursus of opleiding van uw dromen bij: NHA cursus of opleiding (goedkoopste en best beoordeeld). 

 

Diploma halen, school afmaken

School afmaken, of per vak je diploma alsnog halen,d at kan allemaal. Of u nu kiest voor een volledige opleiding, een (deel)certificaat (voor een of meerdere schoolvakken bijvoorbeeld) of voor een cursus, bij de NHA is alles mogelijk. Bekijk alle NHA cursussen, momenteel superactie, want bij elke cursus krijgt u namelijk een gratis Android Tablet . Bij NHA bent u aan het beste adres voor thuis onderwijs. Ontelbare opleidingen en cursussen die u bij de NHA kunt volgen. Aan sommige opleidingen zitten praktijkdagen verbonden om in de praktijk uit te oefenen wat u geleerd heeft en om van de praktijk te leren. Als u bijvoorbeeld leert voor de vakopleidingen pedicure of schoonheidsspecialiste is het noodzakelijk om ook in de praktijk te oefenen en te tonen wat u geleerd heeft. Praktijkdagen worden over het algemeen als zeer leerzaam en leuk beoordeeld.

 

Opleidingen en cursussen NHA

Top 10 opleidingen en cursussen, goedkoopst bij: NHA

 • Basiskennis boekhouden (BKB)
 • Stylist(e) Mode en Imago Stylist (topper!)
 • Detectiveworden? Volg de cursus!
 • AOV (startend ondernemer)
 • Engels, Spaans, Duits, Frans, Turks
 • Nederlands foutloos spreken en schrijven
 • Webpage designer
 • Praktische Psychologie
 • Life coach
 • Makelaardij O.G. Nieuwe stijl! SvmNivo
 • VMBO-HAVO-VWO
 • Schrijver worden
 • Sieraden leren maken
 • Astrologie

Al de bovengenoemde cursussen en opleidingen (en nog honderden andere leuke opleidingen en cursussen) zijn online aan te vragen via: de NHA. Je krijgt een gratis tablet bij elke cursus.

 

Thuis een cursus doen

Cursus doen, of een opleiding, en wilt u thuis studeren? In de afgelopen 75 jaar besloten meer dan 2 miljoen mensen om op deze wijze onderwijs te volgen. In uw eigen tempo werken, geen gesleep met boeken, niet op tijd op een les hoeven te verschijnen, zelf bepalen wanneer u uw huiswerk maakt... Dat soort voordelen biedt thuisonderwijs. Ook bij LOI of Studieplan.

 

NHA cursussen

U kunt bij de NHA zeer veel cursussen volgen, variërend van een cursus over 'antiek en kunst,' tot een cursus 'goochelen.' Regelmatig komen er nieuwe cursussen bij. Het aanbod bij de NHA is zeer breed, boeiend, interessant en leerzaam. Naast cursussen kunt u zich ook richten op puur onderwijs, bijvoorbeeld in de opleiding die u altijd al al had willen afronden, zoals HAVO, VMBO of VWO. Ook biedt de NHA cursussen in meer dan 30 vreemde talen, waaronder de bekende talen: Engels, Duits, Frans , Spaans en Italiaans, maar u kunt ook rekenen op een cursus Chinees, Japans, Turks, Hindi, Noors, Pools, Kazach, Deens, Tsjechisch, Russisch... U kunt een opleidng doen of een hobby cursus, of u bekwamen en een vakdiploma behalen. En dit is uiteraard slechts een tipje van de sluier. De NHA heeft eigenlijk vrijwel alles wat u zoekt, alles wat u zou willen leren is te leren. Het is vaak een kwestie van gewoon beginnen.

Foutloos Nederlands leren spreken en schrijven

Een aparte vermelding krijgt de cursus foutloos Nederlands leren schrijven en spreken. In Nederland zijn nog steeds veel mensen, van autochtone of allochtone afkomst, die graag foutloos Nederlands zouden willen leren spreken en schrijven. De NHA biedt daar de mogelijkheid toe. De cursussen en opleidingen van de NHA zijn zeer betaalbaar en u wordt begeleid door docenten met verstand van zaken. Huiswerk begeleiding kan schriftelijk plaatsvinden, soms deels in de praktijk en vaak via internet.


Tags: NHA, onderwijs, thuis, cursus, goedkope cursus, school afmaken, diploma halen, deelcertificaat
Artikel geschreven door: DickBos.
Publicatie datum: 2012-09-15
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving