aanmeld knop
dot

Dankzij deze 2 tips maak jij van jouw huis je droomhuis

keukenconcurrent.jpg
Ben jij tevreden over hoe jouw huis er op dit moment uitziet? Als dat niet zo is, dan is dat zonde. Je huis moet een plek zijn waar je je fijn voelt en waar je je goed voelt. Daar is geen twijfel over mogelijk. Aan het einde van dit artikel weet je hoe je de stijl in je huis kunt vormen naar hoe hij het mooi vindt.

Wat is een mooi huis?

Een exacte definitie van een ‘mooi huis’ bestaat niet. De termen: mooi, fijn en warm zijn te subjectief om te generaliseren. Maar dat neemt niet weg dat er algemene manieren zijn waarop je de sfeer in je huis kunt vormgeven.

 

Tip 1: Less is more

Wat een cliché. Zo cliché dat het bijna pijn doet om uit te spreken. Maar dat neemt niet weg dat het waar is. Ken je de uitspraak: ik zie door de bomen het bos niet meer. Een rommelig en druk huis heeft precies daar last van. Als het te druk is dan kun je niet meer zien voor welke stijl je gaat.

 

Tip 2: Kies een stijl en ga daar volledig voor

Het ergste wat je kunt doen is om half voor een stijl te gaan. Dat heeft een uitstraling van: ik wel het wel, maar ik doe het niet. Ook hier kun je de koppeling maken naar tip 1: less is more. Je stijl kan ook een combinatie zijn van twee – of meerdere – stijlen. Maar combineer het met zorg en gooi het niet als een hoopje bij elkaar, want dat is niet combineren. Dat is simpelweg verzamelen.

 

Industriële look in je huiskamer

Je gaat voor een combinatie tussen een moderne, industriële, maar toch minimalistische look? Kies dan niet voor houten deuren, stoffen eetkamerstoelen met houten pootjes en eettafel met een kunststofblad. Kies dan de fijnste, robuuste, maar toch galante, stalen deuren. Deuren die reiken van de vloer tot aan het plafond. En kies eetkamerstoelen met een metalen frame. Een metalen frame; en kussens van stevig leder. En de eettafel heeft bijvoorbeeld een kolossaal, donker hardhouten blad van Amerikaans notenhout. 


Tags: design, ontwerp, huis, modern, stalen deur, industriƫle look, huiskamer, deuren

Ruim 10.000 bouwtekeningen om te bouwen wat je maar wilt

Artikel geschreven door: niels78.
Publicatie datum: 2020-04-22
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving