aanmeld knop
dot

Edelstenen kopen?

tourbillon.jpg
Wanneer je op zoek bent naar mooie en tijdloze sieraden, dan kom je al snel uit bij sieraden die gemaakt zijn met edelstenen en zilver. Edelsteen oorbellen, Edelsteen hangers, Edelsteen armbanden, Edelsteen colliers, Edelsteen kettingen, Enkelbandjes, zilveren sieraden. Waar kun je ze kopen?

Geheimen van natuurstenen (edelstenen)

Kent u de effecten van natuurstenen op het menselijk lichaam? Hier zijn natuurstenen die goed zijn voor vrouwen. Natuurstenen zijn stenen die al eeuwen in het universum aanwezig zijn. Ze zijn in staat energie te vergroten en negatieve emoties om te zetten in een positieve toestand.

Volgens het rapport in de Elephant Journal, "begonnen natuurlijke stenen zich als vloeistof of gas onder het aardoppervlak te vormen.

 

Natuurstenen als geneesmethode?

Toen vloeistof of gas naar de oppervlakte kwam, koelde het af en stolde; elk atoom verenigde zich in een herhalende volgorde, en vormde vandaag de vaste toestand van de stenen." Hoewel natuurstenen solide lijken, trilt het atoomgehalte erin. Je kunt je fit voelen en genezen met natuurstenen, wat een alternatieve geneesmethode is. Natuurstenen dragen de verandering die al eeuwen aan de gang is als mineraal erin.

 

Geheimen van natuurstenen (edelstenen)

Geheimen van Natuurstenen met het vermogen om te transformeren, te helen en in balans te worden gebruikt om de impact van problemen in het menselijk leven te verminderen.

 

Edelstenen worden gebruikt voor ringen, kettingen, armbanden etc. Het wordt gebruikt in producten zoals. Bij het kopen van stenen die zo effectief zijn in ons leven, moeten we goed nadenken en ze kopen bij plaatsen die we vertrouwen. Als je de energie van het universum correct wilt gebruiken en een verandering in je leven wilt ervaren, kun je de eigenschappen en effecten van de stenen leren door ons artikel te lezen.

 

Enkele edelstenen die goed zijn voor vrouwen 

Saffier: Saffier, waarvan de originele kleur roze is; Ook verkrijgbaar in oranje, groen, paars, zwart. Volgens natuursteendeskundigen wordt saffier gebruikt als hulpmiddel bij de behandeling van traumatische aandoeningen.

 

Agaat: Er wordt aangenomen dat de agaatsteen, waarvan wordt aangenomen dat hij overvloed en geluk brengt, de seksuele kracht bij mannen en vrouwen zal vergroten. Agaat staat symbool voor een lang en gezond leven.

 

Amethist: Het staat bekend als de meest helende steen. Het is goed bij stress, migraine en oogziekten. Mensen met problemen met het immuunsysteem kunnen dankzij deze steen genezing vinden.

 

Amber: Ambersteen, dat ook wordt gebruikt bij het maken van rozenkrans, wordt gebruikt bij de behandeling van aandoeningen van de bovenste luchtwegen (struma, bronchitis, astma).

 

Topaas: Als je depressie wilt overwinnen, kun je je goed voelen door deze steen te kopen.

 

Turkoois: Turquoise steen, ook wel fortuinsteen genoemd, wordt gebruikt bij de behandeling van bloeddrukziekten.

 

Maansteen: Deze steen, die vrouwen helpt de hormoonbalans in stand te houden, draagt bij aan het wegnemen van stress.

 

Robijn: Steen, dat al sinds de oudheid positieve effecten heeft op de geestelijke gezondheid, helpt ook de juiste en positieve richting van energieën.

 

Diamant: Diamantsteen, die sinds het verleden in ringen en sieraden wordt gebruikt, zou een evenwichtseffect hebben op mannelijke en vrouwelijke relaties. Je kunt diamanten gebruiken om problemen met je partner op te lossen.

 

Himalaya zoutlamp: Het is bekend dat het goed is voor bronchitis, astma, kortademigheid, slaapstoornissen. Je kunt ook het Himalaya-zout gebruiken om de slechte energie in je huis kwijt te raken.

 

Parel: Parelsteen, het symbool van wijsheid, werd in de oudheid verondersteld de moedermelk te verhogen.

 

Granaat: Bekend als de steen van passie en liefde, versterkt tulp het seksuele verlangen. Het helpt de menopauze en menstruatiecyclus te reguleren.


Tags: Saffier, Agaat, Kwarts, Turquoise, parel, granaat, diamant, robijn, maansteen
Artikel geschreven door: MAshop.
Publicatie datum: 2020-06-14
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving