aanmeld knop
dot

Bestellingen in webshops groeit hard door corona

Lean Manufacturing Six Sigma.jpg
Steeds meer mensen werken thuis, wat allemaal begonnen is met het coronavirus. Er zijn ook veel mensen die zo min mogelijk naar buiten gaan, en zeker drukke ruimten vermijden om besmetting te voorkomen. Het wordt geadviseerd en zorgt er voor dat mensen online willen shoppen. Bestellingen bij Webwinkels nemen in aantal toe.
ComputerComputer

Doordat veel mensen thuis zitten, hebben ze meer tijd om online rond te kijken wat er te koop is. Mensen proberen ook steeds meer winkels uit. Het wordt snel bezorgd en soms kan de betaling later plaatsvinden. Allemaal redenen dus dat er meer bestellingen binnen komen bij webwinkels en waardoor de het dus druk hebben met inpakken en verzenden. Een heel gedoe. Maar het is wel fijn dat zo de drukte in de winkels vermeden kan worden! 

 

Heb jij een eigen Webshop?

Mocht je zelf een Webshop hebben, dan merk je wellicht ook wel dat je steeds meer bezoekers aantrekt en dat er online meer wordt besteld. Het kan ook zo zijn dat doordat je meer thuis zit, dat je graag een eigen Webshop wilt ontwikkelen (je hebt er nu misschien eindelijk de tijd voor). Je kunt daarbij vast en zeker wel hulp gebruiken en dan kun jij een beroep doen op Telstar-web. Er kan voor jou dan een betaalbare WooCommerce webshop worden ontwikkeld welke erg functioneel is. Een bijkomend voordeel is dat jij zelf content van de shop aan kunt passen, net als het assortiment. Het kan zijn dat je de basis lastig vindt, daar kun je hulp bij krijgen en later kun je het geheel aanpassen aan je eigen wensen. Als een product bijvoorbeeld leverbaar is in een andere kleur, of je hebt een nieuwe dienst om aan te bieden, dan pas je zelf de teksten in de Webshop aan. 

 

Redenen van online bestellen

Zodra uit recente berichten is gebleken dat het aantal mensen met het coronavirus toeneemt, groeien ook de online aankopen. Angst voor Corona is een reden om onnodige contacten te vermijden en ook drukte in de winkels niet op te zoeken. Bestellingen in Webshops kunnen als gevolg van corona ook in 2021 verder toe nemen.

 

Algemene voordelen van online winkelen

Als de coronacrisis voorbij is, zijn er nog altijd andere voordelen van online winkelen. Door corona zullen veel gewone winkels failliet gaan en hun deuren moeten sluiten. Hoe treurig dit ook is, het voordeel met online winkelen is dat je niet aan openingstijden vast zit. Alles is vaak uit voorraad leverbaar en vaak een dag later bij je bezorgd en jij hoeft de drukte niet op te zoeken.

 

Nadelen van online winkelen

Het nadeel van online winkelen zijn dat je lichamelijk minder in beweging bent, minder frisse lucht krijgt, het gezellige winkelen moet missen en dat je soms hoge verzendkosten moet betalan. 

 

Voor je eigen gezondheid is online dus alleen een pluspunt zolang er Corona heerst, maar op termijn is gewoon winkelen beter voor je gezondheid. De maatregelen om besmetting met Corona te voorkomen zijn er niet voor niets en online shoppen is zolang dit nodig is, altijd populair en ook een leuke bezigheid.

 

Tags: corona, online winkelen, nadelen, voordelen, WooCommerce webshop
Artikel geschreven door: niels78.
Publicatie datum: 2020-10-09
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving