aanmeld knop
dot

Goede ideeën om je bedrijf te promoten

zakelijk.jpg
Voor veel bedrijven is het lastig om op een onderscheidende manier het bedrijf te promoten. Je moet tegenwoordig steeds creatiever zijn om de aandacht van de klanten te trekken. Strato is bijvoorbeeld een bekende reclame die op een opvallende manier de aandacht trekt. Of Zalando in de begin jaren, door simpelweg mensen die schreeuwen. Mocht je echter geen budget hebben voor tv-reclames kun je nog steeds de aandacht van klanten trekken. Bekijk bijvoorbeeld eens de website van Attentie.nl waar ze een groot assortiment promotiemateriaal hebben.

Pennen of sleutelhangers weggeven om je bedrijf te promoten is allang verleden tijd. Maar wat zijn leuke ideeën voor promotiemateriaal om je bedrijf bekendheid te geven? Reclame maken is belangrijk in elke branche. 

 

Powerbanks

Veel bedrijven gaan zonnebrillen of pennen bedrukken vanwege de goedkope prijs. Zo kunnen ze  hoge aantallen verdelen onder een grote groep mensen. Echter doe je er verstandiger aan door powerbanks te bedrukken. Bij Attentie.nl kun je al vanaf een goedkope prijs powerbanks graveren met je eigen logo of tekst. Nu weet je zeker dat de klant het zal gebruiken en niet met een laag stof in de kast beland. Zeker een goede zet onder de jongeren die massaal voor hun mobieltjes zitten. 

 

Promotietextiel

Verwacht niet dat mensen die kleding met je bedrijfslogo gaan dragen tijdens het uitgaan. Zorg er dus voor dat je promotietextiel op de juiste plek aan de juiste mensen uitdeelt. Wordt bijvoorbeeld hoofdsponsor van een sporttoernooi en voorzie teams van T-shirts. Zo hoeft de toernooiorganisatie geen hesjes te regelen en krijgt het toernooi gelijk een professioneler aanzien. Tevens ben je er als bedrijf zijnde van verzekerd dat je T-shirts wordt gebruikt. 

 

Sokken bedrukken

Dit is de trend van de laatste tijd. Steeds meer mensen dragen gekke sokken met veel felle kleuren en patroontjes. Hetzelfde geldt voor schoenen. Denk bijvoorbeeld aan politicus Hugo de Jonge en Johan Derksen, die met opvallende schoenen flaneren. Overweeg dus om sokken met je eigen bedrijfslogo weg te geven als promotiemateriaal. Bij het sokken bedrukken moet je wel rekening houden met he spamgehalte. Het moet er immers mooi uitzien. Wist je bijvoorbeeld dat mensen sokken kopen met bekende merken zoals Coca Cola? Als je als bedrijf zijnde sokken weggeeft willen mensen dit maar al te graag. Het is immers uniek en nergens te koop.

 

Tags: zakelijke relatie, geschenk, bedrijf bekendheid, reclame, promotiemateriaal

Ruim 10.000 bouwtekeningen om te bouwen wat je maar wilt

Artikel geschreven door: niels78.
Publicatie datum: 2021-02-17
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving