aanmeld knop
dot

Digitale marketing is geen hype

orm.jpg
Het belang van digitale marketing is nog nooit zo groot geweest. Als u op de hoogte bent van zoekmachine optimalisatie, Pay Per Click en sociale media, neemt uw bedrijf een voorsprong op de concurrentie. Dat betekent dat uw marketinginspanningen een grotere kans zullen hebben om opgemerkt te worden en in aanmerking te komen voor potentiƫle verkoop.

Natuurlijk kan het investeren in digitale marketing aanvoelen als een onbelangrijke zakelijke uitgave. Echter is het zo dat Digital marketing inzetten zich al decennia lang aan het bewijzen is als de nieuwe norm op het gebied van digitale aanwezigheid van u en uw bedrijf. De resultaten die uw marketinginvesteringen kunnen opleveren, zijn echter verbluffend. Uit een studie van de Universiteit van Utrecht blijkt dat online marketing 2,17 euro oplevert voor elke euro die wordt geïnvesteerd in digitale marketinginspanningen. (waarde indicatie: 2021)

 

Digitale marketingstrategieën

Digitale marketingstrategieën kunnen leiden tot een stijging van de inkomsten met 46%, een stijging van de klantconversie met 29% en een daling van de marketingkosten met 48%. Digitale marketing inspanningen kunnen ook de tijd die het kost voor u om online te worden gerangschikt met een verbazingwekkende 54%.

 

Tips voor digitale marketingstrategieën 

In navolging van de bovenstaande bevindingen kunt u de volgende tips in gedachten houden:

  • Zorg voor direct verkeer. Wat houdt dit in? Bijvoorbeeld, in plaats van te adverteren bij iedereen, zoek naar een onderwerp als "auto's te koop" en zoek naar een plaats als eBay. U kunt dan de plaats vinden waar mensen hun auto's aanbieden en het direct van die persoon kopen.
  • Digitale marketing zal u helpen uw middelen effectiever in te zetten en kan een aanzienlijk rendement opleveren.
  • Sociale media. Zoals we al eerder zeiden, sociale media is meer dan alleen Facebook. 

Instagram en digitale marketing

Daarnaast, Instagram is een andere belangrijke social media site die vaak over het hoofd wordt gezien door ondernemers. Het biedt echter geweldige marketingmogelijkheden. Hoe kun je er uw voordeel uithalen voor je bedrijf? Begin met het liken en volgen van de merken waarvan u denkt dat ze het meest geschikt zullen zijn voor uw bedrijf en uiteindelijk zult u bekend zijn met de sociale media kanalen die uw bedrijf nodig heeft. Maak nu social media profielen aan om uw bedrijf te promoten. Als je bijvoorbeeld een winkel in New York hebt, maak dan een profiel aan en post op Instagram over de evenementen die je organiseert, foto-updates van je reizen, enzovoort. 

 

Iedereen kan tegenwoordig promotoren

Je kunt ook een profiel aanmaken om de films die je kijkt en boeken die je leest te promoten. Elke keer dat je een foto uploadt, gebruik je hashtags om een extra duwtje in de rug te krijgen voor je posts. Adverteren. Adverteren is een zeer gebruikelijke praktijk op digitale marketing tools. Natuurlijk, reclame is de sleutel tot het krijgen van de mensen die willen dat uw producten om uw advertenties te zien. Probeer te beginnen met sociale media en een paar verschillende blogs, om te zien wat de meeste aandacht krijgt. Marketingtools. Marketingtools stellen bedrijven in staat om hun marketinginspanningen op een eenvoudige manier te organiseren. Dit komt omdat deze tools bedrijven laten beslissen welke marketing het beste is.

 

Tags: Digitale marketing, marketingtools, social media, telegram,
Artikel geschreven door: niels78.
Publicatie datum: 2021-10-28
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving