aanmeld knop
dot

Waarom een kokend water kraan met filter?

logo-tekst.jpeg
Een kokend water kraan in jouw keuken biedt veel voordelen. Direct een kopje thee of pasta kokend op het vuur, ideaal. Maar waarom zou je een kokend water kraan met filter moeten hebben? In dit artikel leggen we het graag aan je uit!
KlussenKlussen

Een kokend water kraan is ideaal in jouw keuken. Binnen no time heb jij jouw groente en pasta kokend op het fornuis staan. Hierdoor kan je jouw kookkunsten nog beter op elkaar afstemmen en zorg je dat jouw maaltijd snel op tafel kan staan. Daarnaast is het ideaal wanneer je een snel kopje thee wilt hebben, binnen een handomdraai is jouw theemok gevuld. Dat je dus een kokend water kraan moet hebben is geen discussie meer over nodig. Maar waarom zou je een kokend water kraan met filter willen hebben?

 

Waterkwaliteit Nederland

De waterkwaliteit in Nederland gaat al een lange tijd bergafwaarts. Van veel rivieren is Nederland het einde en de afvoerput van al het water. Daar komt veel vuiligheid mee wat via een omweg in ons drinkwater terecht komt. Daarnaast heeft Nederland een van de grootste drugsproductie van de wereld. Al het afval hiervan wordt vaak gedumpt in een bos of op een stuk grond. Je kan je voorstellen dat ook dit het drinkwater niet ten goede komt.

 

Smaak van water

Verder heeft Nederland een stevige landbouwproductie ten opzichte van de grootte van ons land. Ook dit werkt vervuilend voor het grondwater. De grote maatschappijen die voor het drinkwater zorgen filteren het water wel, maar dit kan nooit voor de volledige 100% zijn. Het vervuilde water kan ervoor zorgen dat jouw keukenapparaten een kortere levensduur hebben doordat het voor beschadigingen zorgt. Daarnaast kan het water minder lekker smaken. Een filter bij jouw kokend water kraan kan dit oplossen. Het zorgt namelijk voor:

  • Een langere levensduur voor apparaten door minder slijtage in jouw apparaten;
  • Een langere levensduur voor het kokend water systeem zelf;
  • Een beter smaak van het water.

Als conclusie kan er worden gesteld dat een kokend water kraan niet mag ontbreken met filter. De Franke kokend water kraan is altijd in combinatie met een filter, waardoor bovenstaande voordelen plaatsvinden.


Tags: kokend water kraan, Filter kokend water kraan,
Design en lifestyleDesign en lifestyleArtikel geschreven door: niels78.
Publicatie datum: 2022-03-14
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving