aanmeld knop
dot

Quad-core Android toestellen

telefoon.jpg
De vier meest krachtigste Android smartphones op dit moment zijn: de Samsung Galaxy S III, LG Optimus 4X, de HTC One X, en de Meizu MX 4. Drie van de vier telefoons lijken ongeveer gelijke beeldscherm kwaliteit te hebben.
ComputerComputer

Het is alleen de Meizu MX 4 dat zich onderscheidt met de meer compacte, lagere resolutie beeldscherm.  De vier meest krachtigste Android smartphones op dit  moment zijn: de Samsung Galaxy S III, LG Optimus 4X, de HTC One X, en de Meizu MX 4. Drie van de vier telefoons lijken ongeveer gelijke beeldscherm kwaliteit te hebben. Het is alleen de Meizu MX 4 dat zich onderscheidt met de meer compacte, lagere resolutie beeldscherm.

 

Meizu MX-4. Galaxy SIII, LG Oympus 4X, HTC One X, scherpte

Het verschil in scherpte zie je voornamelijk alleen als je erg goed kijkt. Over het algemeen luistert het verschil erg nauw. Als je de vier smartphones een paar centimeter verder af houdt kan je enigszins het verschil zien, vooral bij de Meizu MX-4. Maar het is niets iets wat je gauw zult merken bij dagelijkse gebruik van je smartphone.

 

Voor de beeldscherm bescherming wordt Corning Gorilla Glass gebruikt. Alleen de Meizu MX-4 heeft dit niet. De Galaxy S III onderscheidt zich hier met Gorilla Glass 2, deze is wel 20% dunner, maar net zo hard als de eerste versie van Corning Gorilla Glass. 

 

Galaxy S III

De Galaxy S III maakt erg veel indruk met zijn perfecte zwarte contrast, het is vooral het contrast in fel zonlicht dat het meest opvalt. De reflectiviteit van het scherm is erg laag en biedt veel beter leesbaarheid in de zonlicht de rest van de andere drie toestellen.

 

HTC One X

De HTC One X wint het niet van de Galaxy S III, maar het contrast is nog steeds erg goed te noemen. Het is wel een LCD beeldscherm, de leesbaarheid in zonlicht is boven het gemiddelde, maar toch niet zo goed als op de Super AMOLED van de Galaxy S III.

 

LG Optimus 4X HD

De LG Optimus 4X HD beeldscherm onderscheidt zich met het helderste beeld van de andere drie toestellen. Helaas geeft dit geen betere leesbaarheid in zonlicht. Buiten het zonlicht heeft de LG Optimus 4X HD beeldscherm een erg mooi beeldkwaliteit.

 

Meizu MX4

Al met al heeft de De Meizu MX 4 het minste beeldscherm van de andere drie toestellen. Het is lang niet zo helder en is zeker de zwakste op het gebied van helderheid op LCD. Dit is zelfs te merken onder ideale omstandigheden en wordt alleen maar erger in zonlicht.

 


Tags: smartphone, Galaxy S III, Meizu MX 4, LG Optimus 4X HD, HTC One X
GamesGamesArtikel geschreven door: Taailoo.
Publicatie datum: 2012-09-17
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving