aanmeld knop
dot

Levensduur batterij van de beste Quad-core Android

telefoon.jpg
De vier meest krachtigste Android smartphones met Quad –Core processors op dit moment zijn: de Samsung Galaxy S III, LG Optimus 4X, de HTC One X, en de Meizu MX 4. Een van de grootste zorgen die mensen hebben over quad-core processors zijn de levensduur van de batterijgebruik per oplaadbeurt. Men is van mening dat bij meerdere processors de batterij sneller opraakt.
ComputerComputer

Fabrikanten hebben grotere batterijen in de telefoons kunnen krijgen vanwege de grotere beeldscherm van de smartphones van tegenwoordig. Met de extra ruimte van de grote schermen, hebben de LG Optimus 4X HD en de Samsung Galaxy S III respectievelijk 2150mAh en 2100mAh aan batterij inhoud. De HTC One X heeft ondanks zijn grootte "slechts" 1800mAh batterij inhoud en de Meizu MX 4- komt daar erg dichtbij, ondanks zijn compactere formaat.

 

Accu, welke is het beste?

  • Uit een test bleek dat de Samsung Galaxy S III het hoogst scoort met een accu duur van 43 uur. Je zal het dus ongeveer bijna twee volle dagen volhouden, afhankelijk van intensiteit van gebruik, voordat je het weer moet opladen.
  • De de LG Optimus 4X HD komt op de tweede plek met een 40 uur batterijverbruik. Je zal het hiermee dus ook ongeveer twee dagen kunnen volhouden, afhankelijk van intensiteit van gebruik. De HTC One X en Meizu MX 4- hebben met hun kleinere batterijen een gebruiksduur van ongeveer 37 tot 38 uur gebruik, dat is ongeveer anderhalve dag, ook hier geldt dat dit afhankelijk van is van intensiteit van gebruik.
  • De LG Optimus 4X HD heeft net minder dan 8 uur gesprekstijd, terwijl de andere drie smartphones ongeveer 10 uur gesprekstijd halen.

Mobiel surfen op Internet

De Optimus en de HTC One X houden het 4 uur vol bij surfen op het internet. Dit terwijl de indrukwekkende Galaxy S III de rest verslaat met nog een uur! De Meizu MX 4 houdt het ongeveer net zolang vol als de Galaxy S III, dit is vooral omdat het een kleinere scherm heeft en dus minder batterij verbruikt.


Tags: Samsung Galaxy S III, LG Optimus 4X, de HTC One X, Meizu MX 4
GamesGamesArtikel geschreven door: Taailoo.
Publicatie datum: 2012-09-17
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving