aanmeld knop
dot

Camera 4 krachtigste Android smartphones met Quad –Core processors

telefoon.jpg
De vier meest krachtigste Android smartphones met Quad –Core processors op dit moment zijn: de Samsung Galaxy S III, IV, V, LG Optimus 4X, de HTC One X, en de Meizu MX 4. Op papier is de camera op alle vier de toestellen identiek. Ze hebben alle vier 8 megapixel, 1080p videorecorder, een LED-flitser en wat opvallend is dat geen van de vier toestellen een sluitertoets hebben. Het verschil is niet zo merkbaar. Het verschil in fotokwaliteit is pas te merken bij het vaker gebruik voor verschillende doeleinden.


Niet alle functies zijn natuurlijk even essentieel voor dagelijkse fotografie. Laten we beginnen met de kandidaat. De Samsung Galaxy S III produceert de scherpste foto's van de vier telefoons. Kleuren zijn veelal erg goed. De HTC One X blijft iets achter op het gebied van scherpte. Het contrast is net te hoog ingesteld en kleuren uit balans. De LG Optimus 4X HD komt aardig in de buurt van de Galaxy S III maar heeft toch een te agressieve ruisonderdrukking. De kleuren zijn waarschijnlijk wel de beste bij de fotoshoot. De Meizu MX 4 produceert foto's met een laag contrast vergeleken met de andere drie toestellen, ze zien er uitgewassen uit. De schaduwen zijn goed te zien en de scherpte van de foto's ligt vrij dicht bij de kwaliteit van de HTC One X. De Galaxy S III heeft na testen toch een voorsprong op het gebied van fotoscherpte, maar de Optimus 4X HD en Meizu MX 4 komen desondanks aardig in de buurt. Het is alleen de HTC One X die opvallend merkbaar achterblijft. 

 

De Samsung Galaxy S III en de HTC One X

De Samsung Galaxy S III en de HTC One X hebben een goede witbalans bij kunstlicht . Terwijl foto's van de LG Optimus 4X HD bij kunstlicht een aanzienlijke blauwe tint vertoont. Het slechtste resultaat op dit gebied wordt behaald door de Meizu MX 4  met een zware blauwe tint.

 

Samsung Galaxy S III, winnaar

Over het algemeen genomen, is de Samsung Galaxy S III de winnaar, met een lichte voorsprong op de LG Optimus 4X HD. (Beiden verkrijgbaar bij KPN) Noemenswaardig is dat de HTC One X goed presteert onder ongunstige verlichting. De Meizu MX 4 heeft aardig potentieel, maar de software moet meer verfijnd worden.

 


Tags: 8mp, Android smartphones, Quad Core, Samsung Galaxy S III, LG Optimus 4X


Artikel geschreven door: Taailoo.
Publicatie datum: 2012-09-17
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving