aanmeld knop
dot

Planet X Nibiru informatie

aarde.jpg
Planet x Nibiru... Planet X of Planeet X, waarom vreest men deze planeet? En wat is Planet X? Planeet X, een planeet die voor rampen en verwoesting zal zorgen op aarde, en het einde der tijden zal betekenen. Welke rampen staan ons te wachten, en wanneer?

Planet X is een reusachtige planeet, deze zal door ons zonnestelsel schieten en vele verweostingen aanrichten. De aarde zal mogelijk in het geheel vergaan, en zo niet dan staat alle leven op aarde verschrikkelijke rampen te verwachten. Omdat planeet X groter is dan de aarde, en de planeet rakelings langs de aarde zal schieten, zal de aarde letterlijk uit het lood getrokken worden. Planeet X maakt vervolgens een ronde om de zon heen en reist dan verder door het heelal. De aarde zal er slecht aan toe zijn na dit bezoekje. Welke rampen worden zoal voorspeld?

 • Uitbarstingen van de meeste vulkanen op aarde
 • Tsunami's’ en aardbevingen
 • Met zeewater overspoelde werelddelen gelijk de zondvloed
 • Ompolen van de aarde
 • Omkering van de aarde in zijn geheel
 • De aardkorst van de aarde wordt van de planeet losgescheurd
 • De aarde verandert van plaats in het zonnestelsel
 • De aarde kan splijten
 • De kan mogelijk stoppen met draaien
 • Meteorieten regen op aarde neer, nu de aarde geen bescherming meer krijgt van grotere planeten in ons zonnestelsel
 • Branden breken uit op aarde
 • Rook en vuur verduisteren de planeet en zorgen voor bittere onleefbare kou
 • Alle leven zal creperen en afsterven

Maar voordat we er vanuit gaan dat al deze ellende waar of onwaar is, vragen we ons af: waar komt de angst voor planet X nibiru vandaan? En wat zijn de bewijzen voor het bestaan van deze planeet en zijn bijzondere bevolking? U leest er alles over in de bestseller: De Jacht Op Planet X

 

Planet X

Planeet X is niet nieuw. De gedachte achter het bestaan van een onzichtbare planeet in ons zonnestelsel dateert uit de 19e eeuw toen een Franse wiskundige, Urbain Le Verrier in 1846 berekende dat er een massa in het zonnestelsel verantwoordelijk moest zijn voor een afwijking in de baan van Uranus. Planeet X werd geboren, een planeet die niet zichtbaar was maar wel de afwijking in de baan van Uranus verklaren moest. Weer later legde eindtijdprofeten de link tussen reuzen (Nefilim) die in de Bijbel genoemd worden, die zullen terugkeren volgens profetieën, en dat zouden dan wel eens de bewoners van planeet X kunnen zijn. De bewoners zouden dan Niburiers moeten zijn van de planeet Nibiru, die in de Bijbel genoemd wordt. (Ik weet niet of ik het zo goed zeg, maar dit is wat ik er uit begrepen heb). In elk geval zou Planeet X nog steeds bestaan en voordat de aarde wordt verwoest door de invloed van deze planeet, dan worden er eerst een aantal mensne gered. Weggenomen van aarde, en vervoerd naar deze geheimzinnige planeet.

 

Planet X, is dat een levende planeet?

Planeet X wordt door velen beschouwd als een bewoonde planeet vol leven.  De wezens die erop leefden, waren (of zijn) ver ontwikkelt. Denk aan de oorspronkelijke bewoners van Atlantis en de oorspronkelijke bouwers van piramides. De beschaving en kennis is daar veel verder ontwikkeld dan bij ons. Voordat alle rampen zullen plaatsvinden, zullen bijzondere mensen dan ook van aarde worden weggevoerd naar Planeet X. Zij zullen dus wel gered worden.

 

Waren de goden ruimtereizigers?

Waar komen de goden vandaan? Erich von Däniken schreef de bestseller: waren de goden kosmonauten? Het boek is een verslag waarin bewijzen worden aangevoerd voor ruimtereizigers die in vroeger tijden de aarde bezochten, en welke als goden werden gezien door de toen nog primitieve mensheid. Het kon een boek vol bewijzen aanleveren, en hoewel daar heel interessante zaken tussen zitten, werd een deel later ook wel weer ontkracht en vooral tegen gesproken.

 

Soemerische geschriften, bewijzen

Ook in Soemerische geschriften werden bewijzen gevonden voor bezoekers uit de ruimte. Bewijzen die tot in den treuren zijn besproken en geroemd, maar evenveel werden weersproken door sceptici.

 

Is er bewijs voor het bestaan van planeet X?

Er is geen hard bewijs gevonden voor het bestaan van planeet X, maar daarmee is niet gezegd dat de planeet er niet kan zijn. Wat je niet kunt vinden, kan je ook niet zien, of andersom. Persoonlijk geloof ik er niet in, maar ik vind het wel heel fascinerend dat er zoveel mensen zijn die er wel in geloven. Misschien laten zij een bericht achter onder dit artikel, om te vertellen hoe het feitelijk zit. Reacties over dit onderwerp zijn meer dan welkom.


Tags: planet x nibiru, planeet X, Nefilim, feiten, bewijzen, rampen
Artikel geschreven door: DickBos.
Publicatie datum: 2012-09-19
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

gast - 2014-02-01 11:41:37  
opzich wel want ik zag vorige week 2 zonnen!!! svondsReageer
U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving