aanmeld knop
dot

Pure Fat Three Days. Ja of nee?

dieet.jpg
Pure Fat Three Days is een afslankmiddel uit China. Het is zeer populair, maar waarom kunt u het in Nederland niet vrij verkrijgen? En welke ingrediƫnten bevat Pure Fat Three Days? Hoe werkt dit afslankmiddel? Wat zijn de bijwerkingen en wat kost het?

Pure Fat Three Days is populair in China. Een pil om mee af te vallen die inderdaad werkt. Een kuur bevat 20 capsules, waarmee men ongeveer 6 tot 10 kilo afvalt in 20 dagen. Wil men nog meer afvallen dan neemt men vaak nog een kuur. Een kuur kost in China niet zo veel. Maar omdat er ook veel vraag naar deze pillen is in Europa, zijn er handelaars die Pure Fat Three Days inkopen en in Europa verkopen. U kunt het dan bijvoorbeeld kopen door iemand op te bellen of via een advertentiesite. De handelaar koopt het in via een Chinese website en verkoopt het voor een hoog bedrag aan mensen door. Is het verstandig om op die manier aan deze pillen te komen?

Pure Fat Three Days, ja of nee?

Het is af te raden om afslankmiddel Pure Fat Three Days te kopen of te gebruiken. De werkzame stof Subitramine, die in de capsules zit, is in Nederland verboden en gevaarlijk voor de gezondheid. Het kan hartinfarcten en herseninfarcten veroorzaken. U kunt veel beter kiezen voor afslankpillen die die goedgekeurd zijn en evengoed werken, zoals: Vitafi Fatburner

 

Pure Fat Three Days, werkt het?

Van stoffen zoals Groene Thee en Ginseng wordt wel vaker beweerd dat ze leiden tot afname van de eetlust, Sibutramine is echter een veel sterkere eetlustremmer. Wie Sibutramine gebruikt zal zeer waarschijnlijk afvallen of in elk geval minder moeite hebben om af te vallen. De risico's voor de gezondheid zijn echter te groot. Waarom?

Ingrediënten

Voordat u over gaat tot het kopen van een middel wat in Nederland officieel niet verkocht mag worden, is het belangrijk om te weten wat de ingrediënten zijn die erin zitten. Die zijn namelijk niet zo onschuldig als het vaak gepresenteerd wordt.

Ingrediënten van Pure Fat Three Days:

Pure Fat Three Days bevat tenminste de volgende ingrediënten:

 • Subitramine (in Nederland verboden wegens schadelijk effect op hart en vaten)
 • Groene thee
 • Onrijpe bittere sinaasappel
 • Rabarber
 • Microkristal cellulose

De stof Sibutramine lijkt eigenlijk het belangrijkste ingrediënt van deze afslankpil, en meteen ook de reden waarom het in Nederland niet verkocht mag worden. Deze stof werd vroeger in Nederland wel voorgeschreven door artsen als middel tegen overgewicht maar omdat bewezen werd dat het schade veroorzaakte aan hart en vaten, werd het uit de handel genomen. Subitramine remt inderdaad de eetlust, maar het verhoogt ook de bloeddruk, veroorzaakt hartkloppingen en/of andere hartklachten en het kan schade veroorzaken aan hart en vaten.

Het effect

De effecten van Pure Fat Three Days zijn onder andere:

 • Vol gevoel
 • Erge dorst
 • Opgejaagd gevoel
 • Slapeloosheid
 • Minder honger

Waar kunt u Pure Fat Three Days bestellen?

U kunt dit in Nederland officieel niet verkrijgen. Er is geen een apotheek of drogist die het verkoopt, omdat de stof Subitramine erin zit. Die stof is immers verboden in Nederland. Als u dus Pure Fat Three Days kopen wilt kunt u het dus alleen via China kopen, of via tussenhandelaren die de prijs enorm op kunnen schroeven. Er is dan ook geen kijk meer op de kwaliteit van het product. Het is dus af te raden om dit middel te kopen. Uw gezondheid kan er schade door oplopen en u kunt er veel geld door kwijtraken.

Bijwerkingen

Bijwerkingen die gemeld worden zijn onder andere:

 • Misselijkheid
 • Hyperactief gevoel
 • Slecht slapen
 • Hartkloppingen
 • Zweten
 • Migraine
 • Hoge bloeddruk

Wat kost Pure Fat Three Days?

Een kuur voor 20 dagen (20 capsules) is in China goedkoop, maar het wordt in Europa aangeboden voor hoge bedragen tussen de 20,- en 50,- euro per kuur van 20 pillen.


Tags: Pure Fat Three Days, afvallen, pillen, Xenical, dieet, Sibutramine
Mooi en gezondMooi en gezondArtikel geschreven door: DickBos.
Publicatie datum: 2012-09-24
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving