aanmeld knop
dot

Geld verdienen met internet, wat werkt het beste?

papiergeld.jpg
Geld verdienen op internet… Wat werkt het beste? Vroeger riepen mensen altijd dat het onmogelijk was. Geen idee waarom. Waarschijnlijk zag men de mogelijkheden nog niet in. Er zijn nog steeds mensen die roepen dat het niet kan. Inmiddels weten we echter wel beter. Juist met internet kun je uitstekend je geld verdienen. Miljonair zouden we allemaal wel willen worden maar dat is meestal te hoog gegrepen, toch kun je op internet aardig wat geld verdienen en zelfs rijk worden. Wat werkt het beste?

Geld verdienen op internet. Veel mensen verdienen geld via internet. Wat zijn de beste en gemakkelijkste manieren om geld te verdienen met internet:

 • Verdien geld met: artikelwebsite.nl (artikelen schrijven). Aan te raden als je het leuk vindt om artikelen te schrijven. Ook als je al veel werk hebt liggen, zoals opstellen, boekverslagen, uittreksels, recensies, essays en dergelijke... 
 • Verdien geld met affiliatie. Meld je aan bij: Daisycon (Daisycon is een overzichtelijk affiliatienetwerk, met veel goede adverteerders, waar je no-follow links kunt gebruiken om onder andere in je artikelen op artikelwebsite te plaatsen. Dan kan je dus ook geld verdienen via verkopen)
 • Videocursus MiljonairsModel

Geld verdienen op internet, wat verdient goed?

De beste manieren om snel geld te verdienen op internet vind ik Google Adsense en affiliatie. In beide gevallen schrijf je artikelen of recensies. Een overzicht van andere manieren om geld te verdienen met je website of computer:

 • Met e-mails lezen, websites bezoeken en enquêtes invullen
 • Door aan enquêtes mee te doen (Tijdrovend en het betaalt slecht)
 • Geld verdienen met je website (webshop, enzovoort)
 • Door spullen te verkopen (via e-bay of marktplaats)
 • Door dingen die ik niet wil promoten zoals seks, gokken en dergelijke
 • Met je eigen webshop
 • Met je manuscript door het uit te geven als POD e-book uitgave (je boek verkoopt als je veel bezoekers geïnteresseerd weet te krijgen)
 • Geld verdienen met spelletjes doen (leuk maar verdiend slecht)

Geld verdienen op internet, kan dat?

Er zijn eigenlijk zoveel manieren om geld te verdienen met internet dat ik ze niet allemaal benoemen kan. Het mooie aan internet is dat je ontelbare mensen wereldwijd kunt bereiken en je hebt dus een zee van reclame mogelijkheden voor je liggen. Met internet kun je wel degelijk geld verdienen.

Geld verdienen met webshop

Er zijn veel aanbieders van webshops. De webshop is populair. Als je een specifiek product wilt gaan verkopen is een webshop een goed idee. Hou er wel rekening mee dat de producten alleen zullen verkopen als je bezoekers naar je website weet te trekken. Dat is vaak het lastigste. Update de site daarom regelmatig en maak reclame via advertentiesites en mailings. Vaak zijn reeds bestaande populaire webshops, waar iedereen spullen mag verkopen, een betere manier om snel te verkopen. Daar komen immers al duizenden bezoekers per dag. Sites als e-bay en Marktplaats zijn echter niet altijd gratis, afhankelijk van betalingsmethodes en het type advertentie dat je er plaatst. Overweeg dus wat voor jou het beste is. Spullen verkopen via webshops blijft in elk geval een manier om wat bij te verdienen. Ook zijn er mensen die zoveel verkopen (veelverkopers) dat ze er een volledige baan aan hebben. Vaak handelen deze mensen in nieuwe artikelen, bijvoorbeeld laptops of camera's of mobieltjes. Ook verdiensten via webshops moeten netjes bij de belastingen worden opgegeven.

Geld verdienen, wat werkt het beste?

Geld verdienen met Google Adsense en geld verdienen door middel van spullen verkopen, of met affiliatie, werken erg goed. Ik kan iedereen aanraden om geld te gaan verdienen met internet. Elke vorm van geld verdienen op het internet geldt dat je van huis uit kunt werken, eigen baas bent, en dat je zeker succes zult hebben als je ermee doorgaat en er tijd in stopt. Geld verdienen op het internet is voor veel mensen echter een ideale manier om eigen baas te zijn, financieel onafhankelijk te zijn en veel vrije tijd over te houden.


Tags: geld verdienen, internet, online, artikelen schrijven,
Artikel geschreven door: SammyJo.
Publicatie datum: 2012-09-29
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

gast - 2013-01-22 04:05:41  
perfectly. It informational resource, I'll bookmark it and visit it again!Reageer
U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving