aanmeld knop
dot

Afvaltips. Goede tips om af te vallen!

dieet.jpg
Afvaltips. Wat zijn echt goede tips om af te vallen? Afvallen wordt ineens een stuk gemakkelijker als u zich aan deze tips houdt. Afvallen is steeds een kwestie van een aantal zaken toepassen. Kies de tips die het beste bij uw manier van leven passen, met of zonder dieet.

Diëten, zijn die nou nodig om af te vallen, of juist niet? Vaak horen we dat een dieet niet nodig is om af te vallen, maar als je wilt afvallen en je eetgewoontes en leefgewoontes daarop aanpast, dan ben je eigenlijk al op dieet. Het is dus een beetje een vage bewering dat je geen dieet nodig hebt om af te vallen. Geen dieet zou immers betekenen dat je zou kunnen eten wat je wilt en ook zoveel als je maar wilt. Die vlieger gaat alleen op als ook zoveel beweegt dat je zeer veel energie verbrandt. Je kunt bijvoorbeeld best 2000 kcal meer eten dan je dagelijks nodig hebt, als je er ook maar 2000 extra verbrandt die dag. Dan zit je toch al snel een paar uurtjes per dag in de sportschool.

 

Afvaltips

Een dieet waar zeer veel mensen zeer goed resultaten mee bereiken is Het Mentale Dieetplan van K. Callens. Het dieetplan werd overgenomen uit de VS en omvat een proteïnerijk dieet met veel vlees, vis, zuivel en goede koolhydraten, aangevuld met mentale ondersteuning per e-mail. Dit dieet kenmerk zich door lekker en veel eten, mentale steun en oefeningen die ervoor zorgen dat u veel makkelijker de knop om kunt zetten naar een andere levensstijl. Dit dieet is een echte aanrader voor iedereen die van hartig eten houdt.

 

Dieetpillen?

Afvallen met dieetpillen is alleen zinvol als u een dieetpil kiest die echt werkt. Wetenschappelijk bewezen is de werking van Alli of Xenical. Deze pillen bevatten allebei de stof orlistat. Orlistat voorkomt dat een deel van het vet wat u eet, opgenomen wordt door ons lichaam. daardoor gaat het afvallen sneller. Goedkoop zijn ze helaas niet.

 

Doelstelling

Om af te vallen is het zinvol om doelstellingen voor ogen te houden die haalbaar zijn. Begin dus met de wens om bijvoorbeeld 5 kilo af te vallen streef naar dat doel. Is dat bereikt? Zet dan een volgend doel van weer 5 kilo.

 

Krachttraining

Om af te vallen is krachttraining het beste. Vet slaat zich op in spieren. Wandelen en zwemmen en fietsen zijn ook prima, maar na een aantal weken werkt dat minder goed om vet te verbranden. Dan is krachttraining goed om af te vallen.

 

Kcal tellen, ja of nee?

Als calorieën wilt gaan tellen doe dat dan door precies op te schrijven wat je eet. Eet regelmatig iets wat je lekker vindt en zet jezelf niet continu op rauwkost en dat soort dingen. Ze geven weinig voldoening op de duur, waardoor je snel weer de andere kant opschiet. Het Mentale Dieetplan is een enorme steun.

 

Water drinken

Het is een tip die steeds terugkeert, water drinken om af te vallen. Regelmatig water drinken helpt echt, dat heeft onderzoek wel uitgewezen. Het komt omdat dorst en trek in eten nogal eens met elkaar verward worden, ook omdat water je maag wat te doen geeft en water spoelt afvalstoffen sneller af. Drink 1,5 a 2 liter water per dag.

 

Eten wat je altijd eten kunt

In het dieetplan eerder in dit artikel genoemd, is een hele lijst producten opgenomen die je altijd eten mag, wanneer je maar wilt. U valt dan toch af. Eet daarvan om de trek tussendoor te stillen.


Tags: afvaltips, afvallen, tips, tip, dieet, kalorieen, dieten,
Bronnen: Mentaal dieetplan dieet afvallen

KETO dieet, afvallen volgens plan

Fitcooking programma. Lekker koken om lekker fit te blijven

Hoe kun je gewicht verliezen zonder dieet?

Artikel geschreven door: DickBos.
Publicatie datum: 2012-06-11
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving