aanmeld knop
dot

WLCombatics breidt uit naar Amsterdam met TRX, Kettlebell en Bootcamp lessen

Bootcamp.jpg
Vanaf maandag 2 juli start WLCombatics met Bootcamp, TRX en Kettlebell lessen in Amsterdam. Al deze lessen worden buiten verzorgd in het Amsterdamse Bos, Oosterpark en Park Frankendael. WLCombatics is de eerste in Amsterdam die gespecialiseerde TRX en Kettlebell lessen aanbiedt op buitenlocaties. Er zijn weinig Bootcamp aanbieders in stadsdeel Oost waardoor ook hier WLCombatics zich onderscheid.

TRX
Bij het trainen met de TRX wordt bij elke oefening het eigen lichaamsgewicht gebruikt. Door het ophangingssysteem ontstaat er een zogenaamde "top down balance" en wordt het gehele lichaam  uitgedaagd om zich in te spannen. Trainen met de TRX suspension trainer is een zeer effectieve manier van trainen met het eigen lichaamsgewicht. Met de TRX train je stabiliteit, core, spieruithoudingsvermogen en coördinatie allemaal tegelijk. En boek je snel (zichtbaar) resultaat!

 

Kettlebell

De Kettlebell wordt ook wel -'s werelds enige draagbare 'Total Gym'- genoemd. Dankzij de enorm hoge intensiteit maakt Kettlebell training het mogelijk om kracht, flexibiliteit, stabiliteit en je uithoudingsvermogen in één keer te trainen! Per les kun je meer dan 800 calorieën verbranden! En dan hebben we het nog niet eens over de “after  burn”. Je kunt nu je eigen Kettlebell online verkrijgen.

 

Bootcamp

Bootcamp wordt steeds populairder en dit is zeker terecht! Door een combinatie van kracht-, cardio-, en stabiliteitsoefeningen merk, zie en voel je snel resultaat.  Het is een full body training die iedereen in zijn/haar eigen hoogste tempo volbrengt. Geen stinkende fitness zaal en saaie eentonige oefeningen met gewichten, maar lekker in de buitenlucht met een groep tot het uiterste gaan!

 

WLCombatics is een jong dynamisch sportbedrijf opgestart in Vinkeveen dat nu de overstap maakt naar Amsterdam. Willem Lindeboom is de grondlegger van WLCombatics. Zijn enthousiasme voor kracht- en conditietraining wil hij graag delen en vooral laten zien dat het voor iedereen toegankelijk is. WLCombatics heeft nu meerdere enthousiaste trainers die Willem helpen om deze missie uit te voeren. Dit team gaat je helpen om je sportdoelstellingen te bereiken en het beste uit jezelf te halen!

 

Lessen in Amsterdam vinden elke week plaats.

  • TRX
  • Kettlebell
  • Bootcamp

Tags: WLC, WLCombatics, WLC-trainingen, bootcamp, kettlebell, TRX, workout, fitness, spieren, sporten, amsterdam
Bronnen: sterkenweerbaar.nl
Artikel geschreven door: Saps27.
Publicatie datum: 2012-10-05
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving