aanmeld knop
dot

Astrologie. Zelf Astroloog worden?

astrologie.jpg
Astrologie is al eeuwenoud. Mensen zochten vroeger in de sterren samenhang tussen het leven op aarde, in combinatie met geboortedatum en tijdstip van geboorte. Dit is uitgegroeid tot eeuwenoude kennis van sterren, en samenhang tussen de levensloop en karaktereigenschappen van mensen. Zelf astrologie leren toepassen, is dan ook een hele kunst.

De stand van de sterren bepaalt volgens astrologen veel van wat er op aarde plaatsvindt.  De Planeten spelen een rol bij het vormen van het karakter van mensen, net als het tijdstip waarop je geboren werd en je sterrenbeeld. Sterrenwichelaars waren er reeds voor onze jaartelling begon. De stad van planeten, zon en maan werden bepalend voor veel gebeurtenissen in een mensenleven. Astrologie is een wetenschap die tot op de dag van vandaag intensief bestudeerd wordt.

 

Cursus Astrologie

Ook u kunt deze kennis verkrijgen, met een cursus astrologie. (Zoek naar astrologie) Wilt u zelf leren geboortehoroscopen te maken? Wilt u voor anderen horoscopen maken en daarmee uw geld verdienen? Wilt u kennis krijgen over sterrenbeelden en de levensloop van mensen? Het kan allemaal als u deze cursus astrologie gedaan heeft.

 

Dierenriem, Zodiac, Sterrenbeelden

Onverklaarbare zaken verklaren, aan de hand van astrologische kennis, is een geweldig interessante uitdaging. Als u astrologie als hobby heeft leert u zaken verklaren en berekenen en uit te leggen. U kunt horoscopen trekken en deze kennis is heel waardevol voor de mensen in uw omgeving.  Mensen kijken meestal best wel tegen mensen met kennis van astrologie op. Vroeger was het bijvoorbeeld gebruikelijk om in koningshuizen gebruik te maken van de kennis van Hof astrologen. Ook bekende presidenten maken gebruik van de kennis van astrologen. Hoewel er ook altijd mensen zullen zijn die stellen dat de stand van sterren en planeten geen invloed heeft op iemands levensloop, en dat het dus bijgeloof is, zijn er miljoenen die daar anders over denken.

 


 

Cursus astrologie  volgen? (Zoek naar astrologie)

 

Sterrenbeelden, kennis

Kennis over sterrenbeelden en bijbehorende karaktereigenschappen, is heel erg leuk en handig. Als u veel van astrologie af weet, is het leuk om aan de hand daarvan mensen te vertellen hoe ze in elkaar zitten en wat ze op korte termijn in hun leven kunnen verwachten. U kunt een geboortehoroscoop maken voor anderen en dit kan mensen veel inzicht geven.


Tags: sterrenbeelden, astrologie, astrologie cursus, kennis
Artikel geschreven door: DickBos.
Publicatie datum: 2012-10-05
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving