aanmeld knop
dot

The Wanted, Boy Band

TheWanted.jpg
The Wanted is een populaire Brits-Ierse boyband, die zijn oorsprong vindt in Londen. Hun debuutalbum kwam uit op 25 oktober 2011. Hun debuutsingle All Time Low stond in augustus 2010 op de eerste plaats in de VS.

Boysbands zijn hot, en vaak succesvol. De groep The Wanted is een van die succesbands. De groep bestaat ui:

  • Siva Kaneswaran
  • Max George
  • Jay McGuiness
  • Tom Parker
  • Nathan Sykes

Posters The Wanted

Voor posters van The Wanted kan je eens rondkijken bij deze online postershop

 

Ontstaan van de groep

De band ontstond nadat Jayne Collins een massa auditie organiseerde in 2009. Nathan Sikes en Parker werden daaruit geselecteerd, de andere jongens kwamen er later bij. Collins heeft meerdere succesvolle bands samengebracht en gespit, onder andere The Saturdays. The Wanted werd als band snel beroemd. Ze wonen samen in hetzelfde huis in Londen en werkten met producers Guy Chambers, Steve Mac en Taio Cruz. Hun eerste single All Time Low was een grote hit. Hij stond 11 weken in de top 40 van de UK, direct na verschijnen al op 1 in de UK Singles Chart. Een paar maanden later, op 17 oktober 2011, kwam hun tweede single Heart Vacancy uit. Met hun derde single, Lose My MInd, traden ze op in the X Factor.

 

Max George

Max George. Zijn volledige naam is Maximillian Alberto "Max". Hij werd geboren op 6 september 1988. Hij was een enthousiast voetballertje, terwijl hij opgroeide in Manchester. Hij speelde in het elftal van Preston North End. Toen hij wat ouder werd begon muziek een steeds grotere rol in zijn leven in te nemen. Hij werd zelfs lid van de Britse boysband Avenue en had daarmee een tijdje succes.

 

Siva Kaneswaran

Geboren op 16 november 1988 groeide Siva op in Ierland. Zijn moeder is een Ierse, zijn vader werd geboren in Sri Lanka. Hij heeft 6 broers en zusters waarvan een zijn tweelingbroer is. Siva begon zijn carrière toen hij 16 jaar was, als fashion en reclamemodel. Hij speelde wat rolletjes in series en ook zijn tweelingbroer, Kumar, was te zien in series. Ze speelden onder andere in: Uncle Max.

 

Jay McGuiness

James Noah Carlos McGuiness werd geboren op 24 July 1990. Hij groeide op in Nottingham.Hij is dol op tapdansen, en op zijn 16e werd hij aangenomen op de Midlands Academy of Dance And Drama. (MADD)

 

Tom Parker

Thomas Anthony Parker werd geboren op 4 augustus 1988. Tom groeide op in Bolton.Na een auditie bij the X-Factor, was zijn ster reizende.

 

Nathan Sykes

Nathan James Sykes werd geboren op 18 april 1993. Hij bracht zijn jeugd door in  Gloucester. Hij was al jong dol op zingen en optreden. Toen hij zes was wist iedereen dat hij van zingen hield. Hij wilde graag naar de theaterschool in Londen en hij ontving een beurs nadat hij op de Barnwood C of E Primary School had laten zien wat hij kon. Hij volgde studie aan Sylvia Young Theatre School in Londen. daarna ging hij weer terug naar Ribston Hall High School. Ondertussen trad hij zoveel mogelijk op als zanger. Als kind won hij verschillende wedstrijden, zoals:

  • Britney Spears's Karaoke Kriminals (2003)
  • The Cheltenham Competitve Festival of Dramatic Art (2003)
  • Hij verscheen op ITV ministerie van Mayhem in 2004
      
           
           

Tags: The Wanted, boy band, Tom Parker, Jay McGuinness, Siva Kaneswaran, Max Geaorge,
Artikel geschreven door: DickBos.
Publicatie datum: 2012-10-08
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving