aanmeld knop
dot

Pedagogiek in Praktijk, PIP

lachen.jpg
Pedagogiek is feitelijk opvoedkunde. Pedagogiek in Praktijk is een levendig informatief tijdschrift. Het bevat veel informatie over opvoeding en begeleiding van kinderen in de praktijk. PiP wordt veel gelezen door ouders, opvoeders, onderwijzers, studenten, enzovoorts. Het tijdschrift verschijnt tweemaal per maand.

Pedagogiek in de Praktijk, ook wel bekend als PiP is een populair informatief tijdschrift over pedagogiek. Aan bod komen pedagogische onderwerpen, vraagstukken en laatste nieuwtjes op dit gebied. Een breed scala aan interessante problemen en of andere zaken die zich voor kunnen doen in het leven van kinderen en jongeren, zoals gedragsproblemen, ontwikkelingsstoornissen, puberaal gedrag, autoriteitsconflicten, enzovoorts, worden in het tijdschrift uitgebreid besproken door deskundigen uit binnen en buitenland. PiP wordt niet alleen gelezen door studenten, ouders, opvoeders algemeen of pedagogen, maar ook door leerkrachten.

 

Padagogiek, kennis over opvoeding

Als u het als ouder of opvoeder leuk vindt om uw kennis over opvoeding en kinderen te verdiepen, is het zinvol om u eens te verdiepen in de opleiding: pedagogiek (Zoek op de site naar: Opvoedkunde) en behaal dan zelf het instituutsdiploma pedagogiek/opvoedkunde.

 

Met deze opleiding behaalt u het instituutsdiploma pedagogiek. De opleiding is geschikt voor ouders met jonge kinderen maar zeker ook als u in uw werk met kinderen moet omgaan. Zaken die aan bod komen zijn:

  • Welke invloed heeft opvoeding op het leven van kinderen?
  • Hoe groot is de invloed van het gezin op kinderen?
  • Invloed van media en omgeving
  • Op de goede manier opvoeden
  • Welke ontwikkelingsfases maken kinderen door?
  • Hoe maakt u een kind zelfstandig?
  • Hoe ontwikkelt u zelfvertrouwen bij een kind?
  • Verantwoordelijkheid bijbrengen
  • enzovoorts, enzovoorts

Bent u geïnteresseerd in de invloed van opvoeding? En wilt u weten welke invloed het gezin heeft op een kind? Wat zijn de do's en dont's bij opvoeding? Dan is deze cursus Pedagogiek/Opvoedkunde echt iets voor u!

 

Abonnement op PiP nemen?

Als u een abonnement wilt op het magazine Pedagogiek in Praktijk, kunt u dat online bestellen. (Zoeken naar:PIP) U krijgt het tijdschrift dan tweemaal per maand thuisgestuurd en u bent up-to-date over alle laatste pedagogische nieuwtjes en interessegebieden.

 

Wat kost een abonnement?

Een abonnement op PiP kost momenteel slechts 7,95 per maand. (oktober 2012)


Tags: Pedagogiek in Praktijk, PIP, tijdschrift, magazine, cursus, opleiding
Artikel geschreven door: DickBos.
Publicatie datum: 2012-10-11
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving