aanmeld knop
dot

Waterman sterrenbeeld?

Zodiac2.jpg
Sterrenbeeld Waterman. Een Waterman staat bekend om zijn voorliefde voor vrijheid en zelfstandige bezigheden. Watermannen zijn echter wel sociaal ingesteld, ze delen bijvoorbeeld graag met anderen. Hoewel een Waterman ook afstandelijk en koel kan overkomen, is hij eerlijk en oordeelt niet snel over anderen.

Watermannen zijn vaak originele mensen met originele ideeën. Een Waterman wil eigenlijk ook graag bijzonder gevonden worden, dus staat graag in het middelpunt van de belangstelling.  Hoewel een Waterman goed op zichzelf kan zijn, en zich goed in zijn eentje kan vermaken, is het een kei in samenwerken omdat de Waterman een democratische instelling heeft. Dan neem hij/zij wel graag sw leiding zodra het kan, en heeft het ook vaak bij het rechte eind.

 

Heeft de ruimte nodig

Een Waterman heeft de ruimte nodig. Als je hem/haar de les wilt lezen kom je bedrogen uit. Een Waterman kan zichzelf prima redden en roert zijn mondje. Leiding geven over een Waterman is een hele klus, omdat deze mensen zelfs leidinggevenden capaciteiten bezitten.

 

 

Wereldverbeteraar?

Tot op bepaalde hoogte is de Waterman vaak wel een beetje een wereldverbeteraar. Hij/zij bruist vaak van energie om zaken aan te pakken, en als ze eenmaal in een idee geloven kunnen ze zich er flink in vastbijten. Weet je hen echter te overtuigen dat het idee niet goed is, kunnen ze ook goed inzien en loslaten als dat nodig is. Wel neigt hij/zij ertoe om alles vanuit het verstand te beredeneren, niet vanui het gevoel. Soms is de Waterman daardoor wat rechtlijnig,

 

Vrijheid, blijheid?

Voor een Waterman is vrijheid erg belangrijk. Vrijheid in de zin dat de Waterman niet het gevoel moet krijgen dat hem/haar dingen verboden worden. Geef deze mensen de vrijheid om zichzelf te zijn, en je hebt er prima vrienden of levenspartners aan.

 

Kritisch

De Waterman is vaak kritisch, maar wel op een eerlijke manier.  Het kunnen idealisten zijn, maar ze hebben toch een realistische kijk op de wereld waardoor ze meestal wel met beide benen op de grond blijven staan. Ze streven echter wel naar gelijkheid en zien mensen als gelijkwaardig ze kijken dan ook niet snel op tegen autoriteiten. Watermannen zijn denkers, doeners, en ze kunnen goed relativeren.
 Watermannen houden van actievoeren als ze ergens helemaal voor gaan.


Tags: waterman, sterrenbeeld, zodiac, eigenschappen
Artikel geschreven door: TryOut.
Publicatie datum: 2012-10-15
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving