aanmeld knop
dot

Bewegen op een verantwoorde manier met Slimrun

slimrun.jpg
De Nederlander kampt steeds meer met een overgewicht. Dieet alleen is niet genoeg, bewegen in minstens zo belangrijk. We genieten steeds meer van het leven, maar worden helaas ook steeds zwaarder. Het laatst gehouden onderzoek in Nederland zegt dat er meer dan 60% van de Nederlander overgewicht heeft.

Nu zijn we al sinds jaar en dag aan het diëten geslagen. Het jo-jo effect is bij iedereen inmiddels wel bekent. Maar hoe komt dit nou precies?

 

Beweging en afvallen

Bewegen is een belangrijk item in het afval proces. We bewegen maar matig en met beweging verbranden we juist heel veel overtollige vetten! Er zijn veel manieren om dagelijks te bewegen. Een van de manieren is het lopen op muziek. Dit hoeft niet per definitie hard lopen te zijn.

 

Slimrun

Slimrun heeft een programma ontwikkeld waar je op een leuke en verantwoorde manier kan bewegen op muziek. Een goed opgebouwd programma, goede muziek en een ''persoonlijke coach'' begeleiden u om de conditie te verbeteren en de overtollige kilo's aan te pakken.

 

 

Bewegen op muziek is natuurlijk niet nieuw, ook op scholen wordt er wel bewogen op muziek. Waarom? Door het bewegen op muziek, is bewegen leuker en gaat het vanzelf. Heel gezond dus, maar ook ook gezellig.

 

 

Met behulp van het Slimrun programma wordt lopen heel erg leuk, en ontspannend. Tegelijkertijd vallen mensen af en werken zij ook nog eens aan het verbeteren van de conditie.

 

1.) 10 Kilo afvallen? Zo lukt het!
2.) Afvallen doe je zo!
3.) Afvallen is een keuze. Basta!
4.) Afvallen is heel moeilijk
5.) Afvallen op een gezonde manier


Tags: dieet, afvallen, bewegen, overgewicht, sporten, lopen, gezondheid, slimrun

KETO dieet, afvallen volgens plan

Fitcooking programma. Lekker koken om lekker fit te blijven

Hoe kun je gewicht verliezen zonder dieet?

Artikel geschreven door: Slimrun.
Publicatie datum: 2012-10-16
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving