aanmeld knop
dot

Luisterboeken downloaden?

logo-tekst.jpeg
Luisterboeken worden steeds vaker gedownload. Ideaal als je van multitasking houdt. Luisteren terwijl een boek aan je wordt voorgelezen, en ondertussen een wandeling maken, trimmen, vissen, enzovoorts. Het luisterboek is dus allang niet meer alleen geschikt voor slechtzienden. Luisterboeken zijn gewoon ideaal.

Luisterboeken downloaden? Waar kan je bijvoorbeeld Harry Potter downloaden? Legio boeken zijn ook als luisterboek te verkrijgen. In eerste instantie natuurlijk bij de grootste online specialist op het gebied van luisterboeken. Er zitten veel voordelen aan luisterboeken. Voor mensen met slechte ogen spreken de voordelen voor zich, maar ook voor anderen is dit ideaal, want je kunt jezelf veel tijd besparen. Bijvoorbeeld als student die boeken moet lezen. Het luisterboek zorgt ervoor dat je zowel kunt ontspannen als je boek 'lezen'.

 

Luisterboeken voor kinderen

Er zijn ook luisterboeken voor kinderen. Het is goed voor de ontwikkeling van kinderen om luisterboeken af te spelen. Omdat voorlezen nog een hele kunst is, zijn deze boeken extra geschikt. Het voorlezen gebeurt met zorg en kinderen luisteren geboeid. Hun algemene ontwikkeling vergroot. Ondertussen kunnen ze toch gewoon lekker spelen.

 

Beroemde boeken als luisterboek

Een reeks beroemde boeken zijn ook te verkrijgen om te beluisteren, zoals de hele Harry Potter serie, en de boeken van bekende Nederlandse schrijvers zoals bijvoorbeeld Jan Wolkers. Ook veel boeken van Agatha Christie zijn te downloaden. Dit zijn boeken die altijd wel geliefd blijven. Maar nog lang niet elk boek is als luisterboek te verkrijgen. Op zich is dat begrijpelijk. Iemand moet een boek voorlezen en daarvoor betaald worden. Als men alle boeken uit zou brengen als luisterboek zou dit kapitalen kosten. Ook moeten boeken ale en tijdje op de markt zijn voordat ze ook als luisterboek kunnen worden uitgegeven. Ten eerste kan het boek pas voorgelzen worden als het is uitgegeven, ten tweede moet het boek wel een beetje populair zijn, anders verkoopt ook de voorgelezen waarschijnlijk niet zo goed.

 

Gratis luisterboeken downloaden?

Er zijn niet veel gratis luisterboeken te downloaden, omdat het legaal moet blijven.


Tags: luisterboeken downloaden, luisterboek, gratis luisterboeken
Artikel geschreven door: TryOut.
Publicatie datum: 2012-10-20
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving