aanmeld knop
dot

Hoe ziet de perfecte vrouw er uit?

logo-tekst.jpeg
Wat zoekt de huidige alleenstaande man in een vrouw? Veel, zo blijkt uit een recente rondvraag. De ideale vrouw beschikt over een goede seksappetijt, geniet van een lekker maal, mag meer verdienen maar moet ook thuis voor de kinderen wil zorgen.

Checklist.
Voor de perfecte vrouw moet je heel kieskeurig zijn. Zo staat bovenaan de checklist het uiterlijk. Zelfs de vorm van het achterste is van belang. Verder verwacht de man dat ze mooi op gewicht blijft en geniet van een heerlijk maal elke dag. Het samen eten vind de man dus ook belangrijk. Wat de man ook verwacht is glanzend haar en ze moet zelfverzekerd genoeg zijn om zonder make-up de deur uit te gaan. Een extra optie die mannen zouden willen kiezen is dat de vrouw binnen 10 minuten klaargestoomd is om mee uit eten te gaan.

 

 

Datingsite.
Zet als vrijgezelle man deze eisen op je profiel van een datingsite en je zult verbaasd zijn van het resultaat. Er zal tot je verbazing geen enkele vrouw reageren! Dus, mannen, stel je eisen bij en ga voor het innerlijk, zoals we allemaal zeggen te doen. Het uiterlijk van de vrouw is zeker belangrijk en moet opgemerkt worden, anders voelen ze zich niet gerespecteerd. Een mooie vrouw heeft ook slechte eigenschappen en slechte gewoontes. Mijn ervaring met een datingsite zal ik binnenkort eens delen. Al is het hier en daar wat geromantiseerd, het is realiteit. Sta open voor een ander en stel geen hoge eisen. Een mysterieuze vrouw heeft veel meer aantrekkingskracht dan een vrouw die meteen haar hele verhaal op je bordje gooit. Sterker nog, het zal een man zelfs afschrikken als je het hele verhaal vertelt op je eerste date!

Wat nog meer?
Intelligentie? Dat vind de man niet zo belangrijk. Wel vind hij belangrijk dat een vrouw humor heeft en eens lekker samen kan lachen. Gezelschap is eigenlijk het sleutelwoord voor de man, al zullen ze dat niet snel toegeven. Mannen zullen vaak gezelschap vinden in andere mannen die ze vrienden noemen. Als een vrouw niet genoeg gezelschap kan bieden worden die “vrienden” wel eens “maîtresse” genoemd. Ja, helaas, veel mannen zijn niet betrouwbaar. Toch verwacht eigenlijk elke man dat zijn vrouw betrouwbaar is. Ze mag niet vreemdgaan, sterker nog, ze mag niet eens contact hebben met een vrijgezelle andere man!

Wat is voor mij de perfecte vrouw?
Ja, wat moet ik daar op antwoorden als ik nu al samen leef met de voor mij perfecte vrouw? Wat kan ik zeggen zonder iets verkeerd te zeggen? Wat zeg ik teveel zonder te vernederen? Dit is een hele moeilijke vraag om als man te antwoorden. Toch waag ik mezelf aan dit vraagstuk. De perfecte vrouw voor mij heeft oog voor romantiek, om te beginnen. Deze dromer wil romantiek in zijn leven, passie en gevoel zijn sleutelwoorden voor mijn geluksbelevenis in een relatie. Empathie en inlevingsvermogen zijn ook heel belangrijk voor mij. Als een vrouw niet begrijpt wat ik zeg, hebben we geen communicatie. Als een vrouw zich niet inleeft in hoe ik me voel, is er geen emotionele band. Daar moet ik zelf ook wat voor doen en dat heet openstaan voor de ander! Ja mannen, dat is zo moeilijk voor ons. We betrappen ons er zo vaak op dat we dat “even” vergeten. Een bepaalde mate van intelligentie vind ik dus wel belangrijk, met name op het gebied van menselijkheid.

Wat nog meer?
Ze moet met beide benen op de grond staan en ze moet genieten van het opvoeden van kinderen. Sinds de dag dat ik kinderen heb voel ik me pas volledig en geslaagd. Ik heb een doel in mijn leven om inkomsten te verwerven. Het uiterlijk is belangrijk. Ik ben een liefhebber van het vrouwelijk schoon. Ik zie graag een mooie vrouw. Naast het innerlijk dat voor zeker 50 % meeweegt, is het uiterlijk essentieel voor me. Mijn dierlijk instinct dat gevoed wordt door mijn hormonen is op zoek naar de mooie rondingen in een vrouw. Het is niet zo dat voor mij elk lichaamsdeel perfect hoeft te zijn. Het hele plaatje vind ik belangrijk. Over het algemeen vind ik donker haar en donkere ogen mooi, maar evengoed was ik een vrouw tegengekomen die dat allemaal niet had. “Stiekem” kijk ik toch even naar dat kontje, was een zin uit mijn verhaal over daten. Ja, dat is wel belangrijk, een mooi kontje. Dierlijk maar eerlijk, toch?

Genieten.
In bed kan ik niets anders vertellen dan de manier waarop ik mijn romantische verhalen vertel. Als ik een verhaal schrijf, verplaats ik me in de hoofdrolspelers en probeer me een voorstelling te maken hoe ze zich voelen. Ik leef me in. Ik laat mijn dromen, en in bed zijn dat de stoutste dromen, in woord en geschrift voor mij uitkomen. De realiteit ga ik lekker niet op tafel gooien. Die hou ik voor mezelf!

Wat verwacht een man in bed?
Er zijn mannen die gewoon hun dierlijke driften willen laten lijden in bed. Gewoon een vluggertje van vijf minuten is dan genoeg. Natuurlijk wil elke man dat een vrouw niet te stoppen is in bed.
Er zijn ook mannen die echt willen genieten van “de liefde bedrijven”. Vijf minuten is dan echt niet genoeg en ze vinden het niet leuk om voor alleen hun eigen vuurwerk te gaan! Ze kunnen er echt op afknappen als een vrouw uit is op een “vluggertje”, helaas, dan ben je bij veel mannen aan het verkeerde adres!

www.sjoerdjong.nl


Tags: seks, romantiek, vrouwen, mannen, dating, ideaalbeeld, perfecte vrouw, mooie vrouw
Bronnen: www.sjoerdjong.nl
Artikel geschreven door: Sjoerd de Jong.
Publicatie datum: 2012-06-12
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving