aanmeld knop
dot

SvmNivo

huis.jpg
Met het diploma SvmNivo mag je jezelf makelaar en taxateur noemen. Je kan je eigen Makelaarskantoor starten, en Makelaars staan erom bekend dat ze topsalarissen verdienen. Dagelijks gaan mensen er op uit om een nieuw huis te kopen. Of mensen willen juist hun huis verkopen. Vrijwel altijd roept men de hulp in van een Makelaar.
Als Makelaar en taxateur ben je een schakel tussen kopers en verkopers van ontroerend goed. Een groot deel van de mensen in Nederland bezit ene eigen huis. Continu is er op de woningmarkt vraag en aanbod. Men heeft professionele hulp nodig van een Makelaar, om huizen zo snel mogelijk te verkopen, voor een goede prijs, of juist een huis te kopen. Ook stelt een Makelaar vast wat de waarde van een huis is. Je kunt voor het SvmNivo diploma gewoon thuis leren. (Zoek op de NHA site naar Makelaar of svm nivo)
 

Wat doet een Makelaar?

Een Makelaar onderhandelt, adviseert en stelt vast.  Het gaat vaak om huizen en kantoren die te koop worden aangeboden, of huizen en bedrijven die juist gezocht worden door kopers. De makelaars is hierin de ideale brug tussen koper en verkoper. Bovendien heeft de makelaar verstand van verkoop, onderhandelen, de waarde vaststellen van ontroerend goed, biedingen uitbrengen, verzekeringen en financieringen rond krijgen, het afsluiten van leningen en hypotheken, enzovoorts. Als iemand bijvoorbeeld een huis wil kopen of verkopen, kan de makelaar:
 • de waarde van het huis taxeren door middel van een taxatie.
 • gebreken vaststellen
 • bezichtigingen regelen
 • adviseren over financiering en verzekeringen
 • juridische, fiscale en bouwkundige aspecten bewaken
 • de woning onder de aandacht brengen bij potentiële kopers
 • vraag en aanbod op elkaar aanpassen door het zoeken van de juiste kopers voor het juiste pand
 • niet alleen bemiddelen bij koop en verkoop, maar ook bemiddelen bij huur en verhuur
 • advies geven met betrekking tot aankoopstrategie en verkoopstrategie
 • afwikkeling verkoop en aankoop zo goed mogelijk begeleiden

SvmNivo diploma, wat kunt u ermee?

Mensen die in het bezit zijn van het SVM-NIVO diploma ontvangen veelal een topsalaris. Met dit diploma mag u worden opgenomen in het register van de Stichting Certificering Registermakelaars.

 • Met het diploma mag u zich ook als zelfstandig makelaar vestigen.
 • U kunt echter ook besluiten als parttime makelaar te gaan werken, want u maakt dan natuurlijk zelf de afspraken met uw klanten.
 • Als u geen eigen baas wilt zijn, kunt u ook gaan werken bij een makelaarskantoor of bij een bank- of verzekeringsmaatschappij of een beleggingskantoor.
Je kunt voor je SvmNivo diploma lekker thuis studeren. (Zoek op de NHA site naar Makelaar of svm nivo)
 

SvmNivo diploma verandert je leven

Het SvmNIvo diploma is een uitstekende stap voorwaarts voor iedereen die ervan droomt om makelaar te huizen. ontroerend goed te verkopen en te onderhandelen. Om dit diploma te behalen heb je geen speciale vooropleiding nodig, dus het is ook heel geschikt voor mensen die al jaren niet weten wat ze willen worden, maar die toch een vak willen beheersen waar ze veel geld mee kunnen verdienen.

 

Huis verkopen gouden tips


Tags: SVMNIVO, makelaar, diploma, makelaars, svm-nivo, makelaar worden,
Artikel geschreven door: Meander.
Publicatie datum: 2012-10-21
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving