aanmeld knop
dot

MicroSD. Micro Sim-Kaart kopen of knippen?

telefoneren.jpg
MicroSD of Micro SIM-kaart wordt steeds vaker gebruikt. Dus hoe knip je je SIM-kaart klein? Of hoe kom je aan een MicroSD of micro SIM-kaart? Moderne telefoons maken maar al te vaak gebruik van micro SIM-kaarten. De gewone SIM-Kaart is groter dan de MicroSim. Kan je je Sim-Kaart gewoon kleiner knippen of is het beter om een passend kaartje te kopen?
ComputerComputer

Best lastig die MicroSD. Ineens past je SD kaart niet meer in je moderne smartphone. Er zijn altijd mensen die de SIM-kaart gewoon op maat proberen te knippen, maar ja, dat gaat lang niet altijd goed. Het is dan ook niet echt aan te raden om je SIM-Kaart kleiner te knippen, maar het wordtw el vaak gedaan. De kans dat je de kaart kapotmaakt is echter groot. En niet alleen de Simkaart kan je er blijven mee stukmaken, maar ook je apparaat (smartphone of iPad) kan er schade door oplopen. Uiteraard ben je dan ook al je informatie kwijt die op de kaart stond als je de kaart eenmaal kapot geknipt hebt. Een MicroSim kopen is daarom echt beter, en veiliger voor je apperatuur en je gegevens.  Hoe kom je aan een micro simkaart? Deze is nu alleen nog te koop bij T-Mobile.

 

Steeds meer moderne mobiele telefoons (maar ook iPad) draaien op een MicroSim. Bijvoorbeeld:

  • iPhone 4
  • iPad 3G
  • Nokia Lumia 710
  • Nokia Lumia 800
  • Samsung Galaxy S3 i9300

Sim Cutter, wat is dat?

Een Sim Cutter of Simkaart Knipper is een knippertje waar mee je een Simkaart op maat kunt knippen. Daar is dus duidelijk behoefte aan nu steeds meer fabrikanten micro sim gebruiken in de moderne smartphones

Micro SD SIMkaart. Het beste en veiligste is toch om een micro SimKaart te kopen. Als je je kaart toch liever wilt knippen, moet je de SIMkaart op de juiste afmeting knippen. Dit gaat nogal eens mis en je kunt schade veroorzaken aan de kaart of aan je mobieltje.


Tags: MicroSim, simkaart, micro SD, MicroSD, knippen
GamesGamesArtikel geschreven door: Meander.
Publicatie datum: 2012-10-24
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving