aanmeld knop
dot

Boo Dog. Boo, leukste hondje ter wereld?

Boo.jpg
Boo Dog. Boo is een hondje, en het werd binnen korte tijd uitgeroepen als most cutest dog. Oftewel, de meest schattige hond ter wereld, het leukste hondje ooit. Boo is inderdaad een heel apart hondje, zeer klein en ondernemend. Ze draagt kleertjes en zonnebrillen. Wat voor hondje is Boo en hoe werd hij zo beroemd? Boo heeft een heel eigen look. De vacht van zijn hoofdje is geschoren waardoor hij op een beertje lijkt. Het hondje is heel knuffelbaar.
DierDier

Boo is niet alleen een beroemdheid op YouTube. Ze werd beroemd dankzij YouTube, en trekt daar nog dagelijks duizenden kijkers die verliefd zijn op Boo, maar er bestaan ook boeken over Boo en knuffels van Boo.

 

Boo facebook

In dit artikel staan filmpjes van Boo, maar Boo heeft ook een Facebook pagina met meer dan een miljoen fans en miljoenen likes. Boo heeft een erg hoog gehalte schattigheid. Boo is een mannetjes hond, een reu dus.

 

Youtube

Boo heeft ook een eigen YouTube-kanaal. De filmpjes van dit hondje trekken heel veel kijkers.

 

Boo knuffels, boeken, en andere Boo the dog spullen

Van Boo the Dog zijn allerlei spullen verkrijgbaar, vooral veel knuffels die sprekend op de echte Boo lijken. Kinderen zijn dol op hem, maar ook menige volwassenen is een fan van Boo. Bekijk alle knuffel Boo en andere Boo spullen, in Nederland verkrijgbaar: Boo Knuffel Hond!

 

Boo boeken

De boeken die over Boo zijn uitgekomen zijn niet naar het Nederlands vertaald, maar ze zijn in het Engels wel in Nederland te verkrijgen. Na de ongekende populariteit van Boo op YouTube, was er ook een markt voor boeken over Boo.. In Nederland is minimaal een boek over Boo te verkrijgen maar er zijn twee Boo boeken verschenen, waarvan er nu nog maar een in Nederland verkrijgbaar is. Namelijk: Boo The Dog

 

 

Andere boeken over Boo zijn:

  • Boo. Little Dog In The Big City

Is Boo een Labradoodle?

Boo is geen Labradoodle. De Labradoodle is een heel ander type hond, maar wel minstens zo schattig. Boo is ook geen Jack Russell, het is een Pomeranian.

 

Wie is Boo?

Boo is een hondje wat in 2009 steeds meer populariteit begon te krijgen via Youtube en Facebook.  Boo is een teefje van het ras Pomeranian. In het Nederlands is dat het zogenaamde (dwerg) keeshondje. Boo werd kortgeschoren, waardoor de hond het aparte uiterlijk kreeg. Boo is inmiddels alweer 9 jaar oud (2017). Het hondje ziet er echter uit als een puppy, omdat het zo'n klein hondje is en omdat het zo grappig geschoren is, waardoor het koppie van Boo heel borstelig lijkt, maar toch zacht is. De knuffelBoo's zijn enorm populair en zijn net zo zacht en grappig als de echte Boo.

 

Hondenkleren

Boo draagt vaak kleertjes en zonnebrillen, hoedjes enzovoorts. Maar dat is alleen als er filmpjes of foto's van Boo gemaakt worden. Normaal gesproken hoeft hij gelukkig niet de hele dag in kleren rond te lopen. Hondenkleren en brilletjes, worden nu ook in Nederland verkocht.

 

Kan een kat een hond baren?


Tags: Boo the dog, Boo hond, hondje, cutest dog, Boo hondje, Pomeranian, Labradoodle, Jack Russell
Bronnen: youtube
DierDierArtikel geschreven door: TryOut.
Publicatie datum: 2012-10-25
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

gast - 2015-06-13 14:18:32  
wat cute! u heeft wel bederland in plaats van nederland geschreven de typfout staat bij het stukje van de boo knuffel kopen maar iedereen maakt wel een een foutje Reageer
gast - 2015-05-27 11:54:26  
waar kan je zo n hond krijgen en de prijs is ???? Reageer
gast - 2015-01-17 18:24:37  
Waar kan je deze hond krijgen kei cute ?Reageer
gast - 2014-11-12 15:08:44  
da is echt die is zoooooooooooo cute en als mijne hond Diesel dood is , is mn volgende hond deze hond maar dan uit een kennel πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ˜ΈπŸ˜»πŸ˜»πŸ˜»Reageer
gast - 2014-09-17 17:46:26  
boo is heel schattigReageer
gast - 2014-08-17 12:17:53  
Het is nepReageer
U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving