aanmeld knop
dot

iPad mini, prijs, opties, waar te koop?

iPad mini.jpg
iPad mini. Deze kleine iPad kwam als uit de hemel gevallen. Deze iPad is klein maar fijn. Net zo mooi als de grote iPad. Met dezelfde vloeiende prestaties, mooi helder scherm, Face Time, inSight-Cameras met 1080p HD video-opname, enzovoorts. De batterij gaat tien uur mee. En voor een mooie prijs.
ComputerComputer

Snel en draadloos en met toegang tot meer dan 275.000 apps uit de App Store, is de iPad mini nu al een groot succes te noemen. Tablets zijn prettige uitvindingen, maar veel mensen willen ze handzaam en klein, zodat ze goed zijn te vervoeren zonder al te veel rompslomp. Mini tablets veroveren daarom in sneltempo de markt. Kort nadat het Google Nexus 7 tablet van Asus op de markt is verschenen. Ook een prachtig mini-tablet waar meteen een complete run op was, en wat in no time uitverkocht was, en wat nog steeds zeer goed verkoopt, is deze mini iPad van Apple zeker geen verrassing. Verkrijgbaar in Nederland vanaf 2 november 2012 bij: Central Point

 


 

iPad mini, surfen met Safari

Apple browser Safari is uiteraard ook de browsers op iPad mini. Deze tablet is in alle opzichten gelijk aan de grote iPad, uitgezonderd het formaat. iPad mini heeft een 7,9-inch display. Webpagina's bekijk je in Safari. Display met LED-backlight. Dee tablet is zeer slank te benoemen. Een zeer dunne uitvoering met alles erop en eraan. Omdat het tablet in uw hand past, past het ook in elke tas. Ideaal om te vervoeren, en toch een complet iPad bij de hand.

 

Filmen

Je kunt perfect filmen met deze tablet, 1080p HD-films, en later de filmopnames bewerken met iMovie. Met iMovie kunnen de filmbeelden heel mooi bewerkt worden en het samenstellen van filmpjes, met aparte effecten, geluid en beeld, is spectaculair.

 

Kant en klaar

Deze iPad heeft heel veel opties die je direct gebruiken kunt, het is niet alleen een tablet, maar ook een foto en filmcamera, een eReader, je kunt e-mail lezen en verzenden en ontvangen, FaceTime gebruiken om te bellen terwijl je elkaar zien kunt.

 

A-5 Chip waar je u tegen zegt

De A-5 chips waarmee ook deze kleinere uitvoering mee is uitgerust, heeft enorme goede prestaties. Lekker van tabblad naar tabblad bladeren, vegen over de pages en zonder problemen toegang tot meerdere Apps, multitasking en alles gaat vloeiend en snel. De A-5 chip is energiezuinig. Ook lekker om films te bekijken op je tablet. Ook foto's bewerken gaat uitstekend. Gamen is uiteraard ideaal met deze mini-tablet.

 

App store

In de App Store van Apple vind je bijna 300.000 Apps. Er zitten schitterende Apps tussen. Laat je verrassen.
 

Nog even alles op een rij

  • 7,9-inch display met Multi-Touch
  • Dual-core A5
  • 5-megapixel iSight-camera en FaceTime-camera
  • 1080p HD-video-opnamefunctie
  • iOS 6 en iCloud
  • Batterij die om en nabij de 10 uur meegaat
  • Lightning connector
  • Wi-Fi (802.11a/b/g/n) - ingebouwd
  • Uitvoeringen in: Black & Slate en White & Silver

Prijs

En wat kost deze kleine fijne tablet van Apple? 329 euro.
 

Verkrijgbaar Nederland

iPad mini is vanaf 2 november 2012 in Nederland te verkrijgen bij: Central Point

Tags: iPad mini, mini tablet Apple, kleine tablet
Bronnen: apple.com, wikipedia, youtube, CentralPoint
GamesGamesArtikel geschreven door: Meander.
Publicatie datum: 2012-10-26
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving