aanmeld knop
dot

Sinterklaasjournaal

sinterklaas.gif
Het Sinterklaasjournaal komt elk jaar terug. Dieuwertje Blok presenteert het al enkele jaren. Dit journaal is speciaal gemaakt vanwege Sinterklaas, en de allerlaatste nieuwtjes over Sint en zijn Pieten worden in het journaal bekend gemaakt. Daarom is het een erg geliefd journaal bij kinderen.

Sinterklaas is een kindervriend die cadeautjes en snoep geeft aan kinderen. Omdat dit al heel erg lang bekend is, kan je je afvragen waarom er dan nog een speciaal Sinterklaasjournaal nodig is. Maar het Sinterklaasjournaal geeft juist hele leuke nieuwtjes over Sint. Sinterklaas blijkt van alles mee te maken, daarom is het journaal er ook. Om iedereen op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes over alles wat Sinterklaas en de Pieten meemaken. Het Sinterklaasjournaal is in de Sinterklaastijd een erg populair programma.

 

Wanneer komt Sinterklaas weer naar Nederland?

Sinterklaas komt op 17 november weer aan in Nederland. Sinterklaas komt aan met een stoomboot. Hij neemt honderden Pieten mee. De Pieten helpen hem de cadeautjes en het snoep uit te delen.

 

Sinterklaasjournaal uitzendingen gemist?

Het Sinterklaasjournaal is er ook in 2021 weer, maar het bestaat al bijna 20 jaar. Vroeger werd het al gepresenteerd door Dieuwertje Blok. Het journaal wordt altijd gepresenteerd als het echte journaal, met aankondigingen van nieuws en met correspondenten die verslag doen van plaatselijke gebeurtenissen, die betrekking hebben op Sinterklaas en de PIeten. Als je het Sinterklaasjournaal gemist hebt kan je het alsnog bekkijken bij uitzending gemist.

 

Sinterklaas cadeautjes voor jong en oud

Bij Sinterklaas horen cadeautjes. Om online cadeautjes te ebstellen zijner twee toppers, voor jong en oud. Voor de kinderen natuurlijk speelgoed, en daarvoor kunt u tegenwoordig ook online terecht bij  Bart Smit. Snel en makkelijk bestellen, snel thuisbezorgd. Dit is ideaal winkelen waarvand e kidneren geen weet hoeven hebben. Voor mode-cadeautjes voor jongeren en volwassenen, raden we aan eens een kijkje te nemen bij het hippe Zalando.


Tags: sinterklaasjournaal, sinterklaas journaal, pieten, Dieuwertje Blok
Bronnen: sinterklaasjournaal
Artikel geschreven door: Meander.
Publicatie datum: 2012-11-06
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving