aanmeld knop
dot

Kakhiel. Alle informatie over Kakhiel

Kakhiel.jpg
Kakhiel is een hipster (of zoiets), die met zijn trendy tekstballonnen op bestaande foto afbeeldingen, ineens helemaal hip geworden is. Hij schreef ook een boek, getiteld: Kakhiel het Boek. Het is een spuuglelijk boek. Daarom heb ik het niet gelezen. Wel gekocht natuurlijk! En dat raad ik jou ook aan. Maar wie is Kakhiel nou eigenlijk?

Kakhiel is een semi- mysterieuze copywriter (denk ik). Hij vindt het leuk om fotootjes uit tijdschriften te knippen en er dan zelf teksten bij te zetten. Het is allemaal begonnen na een oproep op internet in 2005. Op een hiphop forum werd een oproep gedaan aan hun leden om op bestaande fotos uit tijdschriften zelf tekstballonnen te zetten met teksten erin. Heel veel mensen deden mee en ze vonden die van Kakhiel wel heel erg grappig. Daarna is hij er maar mee doorgegaan.

 

Wie is Kakhiel?

Kakhiel wil graag anoniem blijven, wat natuurlijk nergens op slaat op internet, maar dat geeft niet. Ik denk dat hij graag undercover werkt omdat hem dat een cool gevoel geeft. Alsof hij Dick Bos is of zo. Maar wat dan ook, sommige dingen zijn wel over hem bekend, zoals dat hij nog geen 30 jaar is en dat hij graag bier drinkt op een balkon en dat hij op een reclamebureau werkt. Je kunt hem ook volgen op Twitter en op Facebook.

 

Is Kakhiel grappig?

Vaak wel maar niet altijd. Dat komt omdat ook grappige mensen niet altijd grappig kunnen zijn. Dat lukt gewoon bijna niemand. Kijk maar hier onder naar de Kakhiel voorbeelden. Soms zijn ze erg leuk, maar soms val je er ook ineens bij in slaap. Gelukkig speelt er een lullig tingel-tangel muziekje op de achtergrond van het filmpje, dan gaat het wel weer.

 

Wat voor soort humor heeft Kakhiel?

Men zegt dat het om een soort droge humor zou gaan, maar ik weet niet zo goed wat ze daarmee bedoelen. Ik ken verder ook geen natte humor dus ik kan het nergens mee vergelijken. Naja, droog.

 

Kakhiel het boek

Kakhiel het boek is een boek wat Kakhiel gemaakt heeft. Hij heeft het uitgegeven in een soort van eigen beheer op een website waar iedereen boeken kan uitgeven. Je moet het echt kopen want geld is altijd welkom. Het is geen dik boek, maar net aan iets meer dan 50 pagina's ongeveer maar ja, een boek is een boek en je kunt erin lezen. Dat is goed voor je algemene ontwikkeling.


Tags: Kakhiel Boek foto afbeeldingen Kakhiel wie
Artikel geschreven door: DickBos.
Publicatie datum: 2012-11-14
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

gast - 2013-01-03 20:29:59  
hoi ik ken er ook een is het daar leuk binne weet ik niet want ik ben er al hahahahahReageer
U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving