aanmeld knop
dot

Hoe kan ik prijzen winnen

logo-tekst.jpeg
Prijs winnen? Prijzen winnen is leuk, en handig. Wil je weten hoe je prijzen kunt winnen via internet? Het is heel simpel en iedereen kan het doen. Ik doe er zelf ook soms aan mee. Volg deze tips op en succes met het winnen van prijzen op internet.

Sommige vragen zich af: hoe kan je een prijs winnen op internet? Heel erg moeilijk is dat niet.  Doodgewoon, heel simpel, door prijsvragen op te lossen. Ook kan je op verschillende sites (en reclame) je gegevens in vullen, en op die sites staat er dan meestal bij wat je kan winnen. Ik doe dit ook al enkele jaren. Soms met succes. Op goed geluk trekken ze jou en win je een mooie laptop, een fiets, een auto, enzovoorts.

 

Voor en nadelen van meedoen aan prijsvragen

  • Voordelen: je kan verschillende dingen winnen zo, zonder er al te veel voor te moeten doen. Gewoon je adres of e-mailadres opgeven. Soms is het de bedoeling om vragen te beantwoorden. Als je dan het correcte antwoord in geeft en getrokken wordt heb je een prijs gewonnen.
  • Nadelen: als je je e-mailadres op internet invult kan je daarna nogal wat spam verwachten, maar als je onderaan de e-mail kijkt kan je je weer afmelden voor nieuwsbrieven en reclames en dergelijke. Ook kan je gebeld worden als je je telefoonnummer opgeeft, dus weer wel op je hoede met het uitdelen van je gegevens. Voor het meedoen aan prijsvragen online is het ook wel handig om een speciaal e-mailadres aan te maken wat je speciaal daarvoor reserveert.

Waar moet je zijn?

Er zijn veel sites waar je mogelijk iets kunt winnen. Geheel gratis kan je er dan aan meedoen. Door mee te doen verlies je als het goed is, niks. Het werkt zoals een Tombola wedstrijd, je kan alleen maar hopen om prijzen te winnen. Kies een prijs op een site die je aanstaat en waar je iets mee hebt,  anders win je iets waar je niks mee hebt en dat is ook niet de bedoeling. Ik zou zeggen zoek op internet of in tijdschrift een prijzen site of prijzen pagina en hopelijk win je een prijs. Of kijk eens bij prijsvragen.nl

 

Prijs winnen, en dan?

Als je een prijs wint waar je verder niets mee wilt doen, maar het zijn wel prijzen die geld waard zijn, dan kan je deze verkopen indien je die prijs zelf niet kan gebruiken. Meestal als je prijs hebt gewonnen verwittigen ze de winnaar telefonisch, of wel via internet door een mail te sturen naar jouw e-mailadres. Of het komt het ergens op een site te staan wie de winnaar is. Soms kan het ook in een boekje of tijdschrift.worden gepubliceerd.


Sudoku en kruiswoordraadsels

Je kunt ook prijsvragen zoeken van Sudoku of kruiswoordraadsels. In sommige boekjes staan sudoku s of kruiswoordraadsels waar je prijzen mee kan winnen door middel het gevonden woord of gevonden sudokuwoord op te sturen via sms naar de gegeven telefoonnummer of sms nummer. Let op! Dit kost meestal wel een klein bedrag van je gsm belwaarde of telefoon rekening. Lees in zo'n geval ook goed de kleine lettertjes zodat er niet meer wordt afgeschreven dan je verwacht. 

 

Slagzinnen bedenken

Een andere manier van prijzen winnen is door het bedenken van leuke slagzinnen.


Tags: prijzen winnen, prijzensites, hoe kan ik prijzen winnen, prijs winnen,
Artikel geschreven door: tomwouters.
Publicatie datum: 2012-11-17
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving