aanmeld knop
dot

Kaartenhuis.nl kaartje versturen? Ervaring

Opstel.jpg
Kaartenhuis.nl Bij het Kaartenhuis.nl kunt u online digitale e-cards kopen en versturen. Ik vind ze schrikbarend duur. Omdat mijn vriendin jarig was besloot ik haar een kaartje per internet te sturen. Online, dat is normaal tegenwoordig. Ik kwam bij Kaartenhuis.nl terecht. Een slechte ervaring.

Een e-card verzenden is altijd gratis geweest, logisch want het gaat om een plaatje waar je je eigen tekst opzet en dan druk je op een knopje en dan komt het bij een kennis terecht. De e-cards zijn tegenwoordig steeds minder vaak gratis. Je betaalt er zelfs meer voor dan een gewone kaart die je per post verstuurt. Dat komt eigenlijk omdat mensen gemakkelijk zijn en snel bereid zijn om te betalen voor iets wat eigenlijk niks waard is. Maar dat terzijde. Er kunnen hele leuke digitale kaarten tussen zitten, vooral als het filmpjes met een boodschap en muziek zijn.

 

Kaartenhuis.nl, ja of nee? Nee dus!

Ik heb erg slechte ervaringen met het kaartenhuis.nl. Mijn vriendin was jarig dus ik dacht: laat ik een mooie digitale kaart aan haar sturen. Ik zocht in de database en vond wat ik zocht. Een eenvoudig bewegend plaatje. Ik kon er muziek aan toevoegen dus ik zocht muziek in een lijstje. Ik moest algemene voorwaarden accepteren die je niet te lezen kreeg. Als  je algemene voorwaarden niet accepteerde dan kon je de kaart niet versturen. Toen ik de ;algemene voorwaarden, die op een andere pagina stonden, eindelijk gevonden had bleek erin te staan dat het kaartenhuis de algemenen voorwaarden altijd kan veranderen als ze dat uitkomt, ook nadat je ze al geaccepteerd hebt dus. een hele rare gang van zaken.

Kosten 1,50 euro.

 

Kaartjes van papier

 

Kaartje versturen, e-card?

e-Cards versturen is eigenlijk volstrekt onnodig. Als u zoekt naar bewegende plaatjes dan vind u ontelbare gratis bewegende plaatjes op het internet, waar u in no-time zelf een leuke bewegen e-mail mee kunt maken en verzenden. Digitale kaarten zouden niet meer hoeven te kosten dan een paar cent. Een paar jaar geleden waren ze niet voor niets overal gratis. Maar zelfs als u wel een digitale kaart wilt kopen, als u wel bereid bent om 1,50 of meer te betalen voor een plaatje op internet, kies dan wel voor:

  • een aanbieder die niet achteraf de algemene voorwaarden kan veranderen,
  • een e-card website die u wel meteen de algemene voorwaarden laat lezen
  • een die wel muziek meestuurt als u daarvoor betaalt
  • een die heel duidelijk laat zien waar u iets moet invullen

Bij het kaartenhuis had ik de volgende slechte ervaring:

  • de algemene voorwaarden moet u daar accepteren voordat u gelezen heeft waarmee u akkoord gaat
  • de muziek die aan de kaart gekoppeld moest worden hadden ze vergeten mee te sturen
  • omdat de aanwijzingen zo onduidelijk zijn is de naam van de afzender als u niet oppast hetzelfde als de naam van de ontvanger, zoiets als: Beste Harry, hartelijk gefeliciteerd van je vriend Harry. Waardeloos. Daar zit je dan, 1,50 lichter, met een knullig kaartje zonder muziek en een rare tekst erop

Tags: kaartenhuis.nl, kaart versturen, online, e/card, e/cards
Artikel geschreven door: Meander.
Publicatie datum: 2012-06-14
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving